Productinformatie op de website

Huijsmans

de Jong

Perfecte service

Kusters

Zaterdags besteld maandags update omtrent bestelling donderdags afgeleverd tot in de huiskamer vriendelijke chauffeur

Laadklep aflever vracht wagen

Yvo

Goede kwaliteit materiaal. Wel een groot minpunt: Op Zaterdagavond een afhaal bestelling geplaatst. Dinsdag proberen te bellen maar kreeg geen gehoor via de telefoon. Uiteindelijk langsgeweest en... Goede kwaliteit materiaal. Wel een groot minpunt: Op Zaterdagavond een afhaal bestelling geplaatst. Dinsdag proberen te bellen maar kreeg geen gehoor via de telefoon. Uiteindelijk langsgeweest en werd mijn bestelling terplekke klaargemaakt om mee te nemen. Als er op de website staat: Voor 23:00 besteld, de volgende werkdag thuis ga ik er ook vanuit dat het dan al klaar zou liggen.

Goede kwaliteit

Sneller afhalen mogelijk

Robben

De boiler was niet helemaal compleet. Geen overgangskoppelingen, geen temperatuurdrukbeveiliging aanwezig, waardoor ik een lek heb gehad .Dat stond niet goed op de website om die onderdelen apart te... De boiler was niet helemaal compleet. Geen overgangskoppelingen, geen temperatuurdrukbeveiliging aanwezig, waardoor ik een lek heb gehad .Dat stond niet goed op de website om die onderdelen apart te bestellen.

Vergeer

Hele goede service, alleen onderbezet lange wachtrij.dit kan klanten gaan kosten.

Service

Zet genoeg personeel in de zaak

van de Van De Zande

Goede info, denken mee, hebben veel op voorraad. is wel vaak te druk in de winkels.

De bestelling ging vlot, alleen toen ik het kwam ophalen lag het verkeerde artikel in de winkel klaar. Het moest nog ergens anders worden opgehaald, hetgeen tijd en geld heeft gekost.

van Esch

Goed geregeld, goede service en advies