Productinformatie op de website

van de Laarschot

Top !

Vakmensen

Noteborn

Mijn ervaring was niet zo positief. Ik had o.a. twee dezelfde kraanrozetten besteld. Bij het afhalen op uw vestiging in Heerlen bleken het echter twee verschillende rozetten te zijn en omdat deze... Mijn ervaring was niet zo positief. Ik had o.a. twee dezelfde kraanrozetten besteld. Bij het afhalen op uw vestiging in Heerlen bleken het echter twee verschillende rozetten te zijn en omdat deze niet op voorraad waren moest er ?én nieuw rozet besteld worden. Ik stelde voor om mij deze rozet toe te sturen omdat het raar is dat ik wederom 15 km moest rijden voor een fout van Warmteservice. Dit kon alleen als ik de portokosten zou betalen en dat voor een rozet van € 3,50. Omdat Warmteservice mij dit niet als service kon toesturen moest ik wederom een dag later 15 km rijden. Ik vind dit niet zo’n geweldige warmteservice.

Goede bestelmogelijkheid en snelle levering.

Service is in mijn geval niet goed. Dit ligt niet aan het personeel maar aan de mogelijkheden dat uw personeel heeft zoals het.moeten toepassen van portokosten als het een fout van Warmteservice... Service is in mijn geval niet goed. Dit ligt niet aan het personeel maar aan de mogelijkheden dat uw personeel heeft zoals het.moeten toepassen van portokosten als het een fout van Warmteservice betreft.

Renee Kruijen

Nadat het even fout liep met de bestelling van een redelijk specifieke douchebak die in coronatijd uit italië moest komen is dit uiteindelijk super goed opgelost door Warmteservice Heerlen. Wij... Nadat het even fout liep met de bestelling van een redelijk specifieke douchebak die in coronatijd uit italië moest komen is dit uiteindelijk super goed opgelost door Warmteservice Heerlen. Wij zijn ze ontzettend dankbaar dat onze douchebak alsnog binnen is gekomen en wij verder kunnen gaan met onze verbouwing.

Nette afhandeling van de klacht, kwaliteit materiaal, vriendelijkheid. We komen zeker terug.

Ook als jullie slecht nieuws hebben met betrekking tot een bestelling, gewoon bellen! Dan weet de klant in ieder geval de status van de bestelling. 'slecht' nieuws is ook nog steeds nieuws, maar dan... Ook als jullie slecht nieuws hebben met betrekking tot een bestelling, gewoon bellen! Dan weet de klant in ieder geval de status van de bestelling. 'slecht' nieuws is ook nog steeds nieuws, maar dan weet iedereen waar hij/zij aan toe is. :)

Ploum-Voraschen

Prima service. Vriendelijke bediening.

Kusters

Goede ervaring. Niet met alles de goedkoopste, maar daar tegenover wel goede service; en daar betaal ik graag wat extra voor.

Goede service

Als je diverse spullen via de webshop besteld met de melding vandaag voor XX besteld is morgen in maar 1 van deze producten heeft een levertijd van enkele dagen dan wordt de rest ook niet bezorgd.... Als je diverse spullen via de webshop besteld met de melding vandaag voor XX besteld is morgen in maar 1 van deze producten heeft een levertijd van enkele dagen dan wordt de rest ook niet bezorgd. Ergens vermelden dat eerst de bestelling compleet wordt gemaakt zou fijn zijn.

Goede ervaring, zeer tevreden, erg klantvriendelijk

Klantvriendelijk

Peeters

Net

Nvt

Coenen

Overzichtelijke website en snelle levering.

Zie beoordeling nav voorgaande vragen

nvt

JS

Laatste tijd gaat de service achteruit. Ben ik niet gewend van warmte service. Lang moeten wachten op een bestelling

Betere en snellere service naar klant toe

M.J.

Online bestellen en ophalen in de winkel. Ideaal

Duidelijkheid en snelheid