Productinformatie op de website

Prima verlopen

Ga zo door

Bressers

Klantvriendelijk van personeel

Communicatie over de beschikbaarheid van de bestelde producten is onder de maat. Suggereren op de website levering binnen 1 werkdag, anders 2/3 dagen .Ik heb 28 februari besteld, 23 april geleverd..... Communicatie over de beschikbaarheid van de bestelde producten is onder de maat. Suggereren op de website levering binnen 1 werkdag, anders 2/3 dagen .Ik heb 28 februari besteld, 23 april geleverd.. informatie voorziening naar mij vond ik onvoldoende

Stevelmans

Uitstekende ervaring

Altijd vriendelijk en juist advies. Goed materiaal en goede service.

Marcel

Uitstekende ervaring

Breed product-gamma, scherpe prijzen.

Informatievoorziening over mogelijke leverdatum zou wenselijk zijn.

de Faber

snelle reactie na vragen
groot assortiment

ook nu staat nog steeds 2 a 3 dagen op de website. de levertijd van een artikel bleek niet 2 a 3 dagen zoals op de website beloofd werd, maar zes weken!
ook nu staat nog steeds 2 a 3 dagen op de website.
als dit vaker het geval is dan zou dat voor mij een reden zijn om niet meer bij Warmteservice te bestellen.

jennissen

Goede ervaring

Meer informatie over het verloop van het proces.. het enigste wat ik gehoord heb was de sms dat het product er was. Vestiging was telefonisch niet te bereiken, werd automatisch opgehangen

Willems

En ander woord voor Warmteservice is topservice 👌

Boesten

Pepels

Uitstekende ervaring

En ook nog eens goedkoop ook.
Zeker aan te bevelen

FRAATS

Uitstekende ervaring

Snelle reactie op mail verzoek om factuur te mogen ontvangen ivm Aktie radiatorknop en snelle afhandeling daarvan na activeren van de aktie

Even een mail met betrekking tot de te verwachten leveringstijd, nu heb ik alleen de info die toegevoegd was op de site dat levering enkele weken kan duren. Even bevestiging dat dit zo is of indien... Even een mail met betrekking tot de te verwachten leveringstijd, nu heb ik alleen de info die toegevoegd was op de site dat levering enkele weken kan duren. Even bevestiging dat dit zo is of indien bekend wanneer de bestelling er is zou fijn zijn. Dit is van toepassing op de bestelde levering de aktie radiatorknop is reeds gemeld wanneer deze word geleverd. Handig en goedkoper zou zijn indien deze tegelijk met de bestelling zou komen maar ik begrijp dat dit waarschijnlijk een logistiek oplossing vergt. Al met al tot nu toe perfect verlopen en goede service fijne jaar wisseling grt