Productinformatie op de website

Schuitemaker

Goed en snel. Zeer vriendelijk

Goed snel en klantvriendelijk

Wouters

Mijn ervaring met Warmteservice is zeer goed. Klantvriendelijk en behulpzaam bedrijf.

Klantvriendelijkheid, assortiment en behulpzaamheid

De bruin

Zeer prettig

Stoel

Vooraf info opgevraagd. Duidelijk en direct antwoord gekregen.

Niets op aan te merken!

Luthart

Goed contact en advies.Levering zou sneller moeten kunnen

makkelijk bestellen en vestiging in de buurt

leversnelheid

Huigen

Niet heel erg klantvriendelijk

Makkelijke site, snelle levering

Na mijn bestelling online gedaan te hebben, kreeg ik een telefoontje dat het artikel wel snel leverbaar was of ik dan dan 18 euro extra wil betalen omdat het artikel van een andere leverancier moest... Na mijn bestelling online gedaan te hebben, kreeg ik een telefoontje dat het artikel wel snel leverbaar was of ik dan dan 18 euro extra wil betalen omdat het artikel van een andere leverancier moest komen. Ik hoefde geen 18 euro te betalen maar dan duurde de levering 3 weken. Ik was het hier niet mee eens, dus we zijn er uitgekomen dat ik de helft hiervan betaal. Niet heel klantvriendelijk om een klant voor leveringsproblemen op te zadelen met extra kosten en dan een klant een ontevreden gevoel geven voor 18,-- terwijl het bestelde product 255,-- euro was. Waar het product ook vandaan moet komen, dat is niet het probleem van de klant maar van de leverancier. Bij een eventuele volgende bestelling ga ik toch kijken bij een andere leverancier.

Stiefel

Zeer duidelijke website, Warmte service Doet wat het beloofd in de avond besteld en volgende dag Werd de radiator Netjes bezorgd.

Femke

Hele vriendelijke mensen

Goede communicatie- belden nog voordat ik vragen had om de levertijd door te geven - vriendelijk - behulpzaam- meedenkend

Kortsmit

Goed als keurig en snel geregeld

Kundig personeel

Tom

Makkelijk bestellen en Warmteservice had wel de slang in de lengte dat ik zocht. Bij andere bedrijven kon ik het niet vinden.

Alles prima geregeld, overzichtelijke website, snelle levering en vriendelijk personeel in Spijkenisse.