Productinformatie op de website

Gewoon goed

De vries

Top

Eric

Meerdere keren bestelling geplaatst, altijd de volgende dag af te halen. Ook tel klantenservice helpt goed mee bij zoeken van een onderdeel, binnen een minuut geregeld en besteld. Kortom dik tevreden.

Gerritsen

Prima. had de bestelling laten thuis bezorgen. Werd gebeld of het al die middag gebracht kon worden. Super toegankelijk. Ook tijdens bestellen contact gehad via de chat. behulpzaam en goed advies

Communicatie met de klant, toegankelijkheid en snelheid

Website is niet altijd even logisch. Sommige zaken zijn via het menu lastig te vinden omdat er redelijk weinig categoriesn zijn om uit te kiezen. Webshop is nu soort onderdeel van de website,... Website is niet altijd even logisch. Sommige zaken zijn via het menu lastig te vinden omdat er redelijk weinig categoriesn zijn om uit te kiezen. Webshop is nu soort onderdeel van de website, terwijl de webshop best wat meer gewoon een shop mag zijn. Als je komt winkelen, hoef je niet alle foto's van de mooie badkamers te zien :). Ook klopt niet altijd de afbeelding. bijvoorbeeld een T-stuk 22-22-15 heeft als afbeelding het 22-15-22 T-stuk. Dat is verwarrend.

Dekker

Uitstekende uitleg en vakkundige toelichtingen juiste personeel prettige ervaring met uw bedrijf

Duidelijke uitleg en service

Nvt

Werkman

Snelle levering en goede communicatie over de levering

Kraaijvanger

Uiterst Positief

van Meerveld

Top erg behulpzaam met artikel in auto leggen, heb nog spullen over, mag ik terug brengen. Heel fijn geholpen warmteservice ede

Behulpzaam coulant vriendelijk

Evert

Positief. Snel en duidelijk geholpen.

Snel , correct en klantvriendelijk.

Wierenga

Er is niet geluisterd naar de wensen omtrent de levering, zelfs de bezorger snapte niet wat droog wegleggen betekend. Bij het eerste contact over een bezorgmoment heb ik duidelijk gemaakt dat de... Er is niet geluisterd naar de wensen omtrent de levering, zelfs de bezorger snapte niet wat droog wegleggen betekend. Bij het eerste contact over een bezorgmoment heb ik duidelijk gemaakt dat de spullen droog weggelegd diende te worden. De persoon die dit aannam zou het doorgeven aan de bezorger. Ik had dit ook al bij de opmerkingen in de bestelling doorgegeven. Maandag werd ik door de bezorger gebeld waar hij het neer moest leggen. Ik heb duidelijk gezegd: onder de kap, droog, OP DE BANKEN. Ik was dus onaangenaam verrast om de goten buiten de overkapping op de natte stenen aan te treffen en ook nog eens beschadigd. Een dag later werden ze omgeruild. Ik was zelf maar even zo vrij geweest het spul droog te leggen. Tot mijn verbazing werd ik dinsdag 3 keer gebeld door de bezorger over wanneer hij nou wel of niet langs zou komen. Hij heeft de goten die dag van de banken weggepakt en de nieuwe WEER buiten de overkapping op natte stenen weggelegd. Ik ga geen zink meer bij jullie bestellen als dit de standaard is. Dan maar meer betalen bij andere leveranciers dat is altijd nog goedkoper dan de rompslomp die deze klus mij heeft gekost.

Een sterke eerste indruk achterlaten