Productinformatie op de website

Boumeester

Snelle service en duidelijk advies. Top!

Alles

Geen verbeterpunten

Saarloos

Duidelijke overzichtelijke website, je wordt goed op de hoogte gehouden van de voortgang van je bestelling en bestelling de volgende dag af te halen bij PostNL punt, erg fijn!

Duidelijke communicatie, snelle levering

Rosbergen

Ik had online een keukenboiler besteld en de volgende dag kreeg ik ‘m al binnen “ vrij snel dus” maar hij paste niet onder het kastje. Even gebeld met Warmteservice ruilen was geen probleem en ik... Ik had online een keukenboiler besteld en de volgende dag kreeg ik ‘m al binnen “ vrij snel dus” maar hij paste niet onder het kastje. Even gebeld met Warmteservice ruilen was geen probleem en ik kon hem direct in mijn omgeving Zoetermeer omruilen. Dus warmteservice is voor mij een perfecte service zaak.

Snel hulp krijgen op een goede manier.

Kan ik niet vinden, alles werkt hier 👍

Bergsma

Alkir

Super snelle levering

Snelle levering, duideljke informatie

Karraz

Wij zijn voor het eerst klant bij jullie maar moet zeggen dat we niet tevrede zijn. We hebben een geiser bij jullie aangeschaft die helaas niet langer werkt dan 3 a 5 min. Helaas moeten we ook nog... Wij zijn voor het eerst klant bij jullie maar moet zeggen dat we niet tevrede zijn. We hebben een geiser bij jullie aangeschaft die helaas niet langer werkt dan 3 a 5 min. Helaas moeten we ook nog eens zelf een installateur zien te regelen. Vind het jammer dat jullie systeem heel anders zit dan gewoonlijk. Ik hoop dat we alsnog naar een goeie oplossing kunnen komen.

N.v.t

De mogelijkheid geven of de producten die jullie ook met garantie te laten installeren.

Goossens

Goed en correct

Stil-Dekker

Keurige mail dat het product helaas later dan gepland geleverd kan worden, en uiteindelijk toch sneller dan verwacht geleverd is!

nvt

nvt

Kiburg

Nou dat was deze maal ver beneden pijl

Die waren er deze keer absoluut niet

De personen kunnen hier waarschijnlijk niets aandoen als hun werktuigkundige kennis en kennis van regel installaties niet up to date is. Helaas stuurde de fabrikant ook een mail waar ze niets mee... De personen kunnen hier waarschijnlijk niets aandoen als hun werktuigkundige kennis en kennis van regel installaties niet up to date is. Helaas stuurde de fabrikant ook een mail waar ze niets mee aan konden.