Productinformatie op de website

van Gaal

Niet de goedkoopste wel goede communicatie over afleveringen

Transparant over leveringen en prijzen

Ik bestel steeds minder bij Warmtesevice omdat veel andere partijen, goedkoper zijn en ook gratis thuis bezorgen

van Beers

Prima!

vriendelijk en vakkundig.

Habraken

Uit stekende service, goede begeleiding, zoeken graag een oplossing in je probleem.

hulp vaardig in oplossen van problemen en nemen de tijd om het uit te zoeken door middel van een leverancier te bellen.

Geheel geen, zijn altijd vriendelijk en zorgzaam.

van Sprang

Voor mij de eerste ervaring met Warmteservice. Ik voel me prima geholpen en de totale afhandeling van mijn bestelling is prima

Assortiment en het gemak waarmee je spullen kunt bestellen

Hamers

Zijn zeer deskundig hebben veel op voorraad

zoals ik al zei zeer deskundig en veel op voorraad

?

van Dongen

Zeer slecht met lokale vestiging in Tilburg

goed info op site

-geen reaktie gehad over status bestelling- Meerdere keren moeten bellen, geen gehoor - niet terugebeld na inspreken voicemail - na contact met klantenservice eindelijk gehoord dat bestelling klaar... -geen reaktie gehad over status bestelling- Meerdere keren moeten bellen, geen gehoor - niet terugebeld na inspreken voicemail - na contact met klantenservice eindelijk gehoord dat bestelling klaar zou liggen in Tilburg - bij ophalen bestelling wederom teleurstelling dat spullen nog gezocht moesten worden

Smeyers

Prima, vriendelijke service: zowel inlichtingen voor de aankoop als bij het afhalen van de bestelling. Minpuntje: lange wachttijd voor levering bij bestelling vanuit België (4 - 5 weken)... Prima, vriendelijke service: zowel inlichtingen voor de aankoop als bij het afhalen van de bestelling. Minpuntje: lange wachttijd voor levering bij bestelling vanuit België (4 - 5 weken) .Niettemin ben k een tevreden klant. Bedankt.

Vriendelijk behulpzaam.

Lange wachttijd bij levering in Belgie.

A

.Afgelopen week heb ik een koelkast bij jullie besteld, die wanvege het vertaging nog niet binnen is, Klantenservice beloofd om mij tergu te bellen afgelopen vrijdag, helaas gebeurde dat niet, Dus... .Afgelopen week heb ik een koelkast bij jullie besteld, die wanvege het vertaging nog niet binnen is, Klantenservice beloofd om mij tergu te bellen afgelopen vrijdag, helaas gebeurde dat niet, Dus kortom: ben ik nog steeds zonder mijn bestelling.

goede what's up service

verbeter de waarheidsgetrouwheid van uw medewerkers, als iemand iets belooft, houdt u dan aan zijn belofte

JWJO

De bestelprocedure verloopt heel vlot, het afhalen duurt soms wel erg lang.

Duidelijke website/webshop.

Bij het afhalen is het voor de vestiging Tilburg misschien een overweging om één medewerker alleen mensen te helpen die even een bestelling komen ophalen en één medewerker mensen die wat meer hulp... Bij het afhalen is het voor de vestiging Tilburg misschien een overweging om één medewerker alleen mensen te helpen die even een bestelling komen ophalen en één medewerker mensen die wat meer hulp bij hun bestelling nodig hebben te laten adviseren.

Kanters

Heel goed. Mensen met verstand van zaken en die ook met je mee denken, te veel aan materialen zonder enig probleem retour. Prima service

Goede service

Zou het niet weten. Zo blijven doorgaan zou ik zeggen.