8.2/10
Productinformatie op de website

Velez

Ruud

Redelijke ervaring

Nou as een bestelling op 1 of 2 art. Niet compleet is. Graag klant laten weten. Elke keer moet ik er weer achter aan bellen of alles binnen is.

van de Meulenhof

Uitstekende ervaring

Levertijd 2 tot 3 werkdagen. Helaas niet op voorraad bij leverancier dus werd wat langer, ik had er geen haast bij. Toch goed dat men je direct informeert. Levertijd ongeveer 2 weken. Echter na een... Levertijd 2 tot 3 werkdagen. Helaas niet op voorraad bij leverancier dus werd wat langer, ik had er geen haast bij. Toch goed dat men je direct informeert. Levertijd ongeveer 2 weken. Echter na een week telefoon dat de spullen er waren. Sneller dan verwacht. Gelukkig de mogelijkheid tot afhalen. Op locatie Helmond afgehaald. Zeer vriendelijke medewerkers.

Van Seggelen van

Uitstekende ervaring

Ik ervaar de samenwerking Met Arjan en Jeroen Beijsterveld als zeer prettig.

nvt

Verstappen

Redelijke ervaring

De leverdag na 2 weken werd pas vermeld dat het artikel niet op voorraad was weer een week wachten.
Monteurs ingehuurd die ik moest annuleren wat allemaal onnodige kosten waren.

Henny.

Uitstekende ervaring

Als U slachtoffer wil worden van een eerlijk advies moet U hetzelfde doen als ik. Mijn douchegeleistang was wederom aan vervanging toe. Bij wat buurtsupers gekeken maar daar kon ik er geen vinden... Als U slachtoffer wil worden van een eerlijk advies moet U hetzelfde doen als ik. Mijn douchegeleistang was wederom aan vervanging toe. Bij wat buurtsupers gekeken maar daar kon ik er geen vinden met een steek om gebruik te kunnen maken van de bestaande pluggaten. Van de huidige was de kunststof vatting vergeten om de douchekop vast te houden. Zij konden mij een meer degelijke leveren, best wel kostbaar. Maar goedkoop is te vaak duurkoop en is de goedkope weggegooid geld. !

Doe het als die Mijnheer in de vestiging in Helmond. Neem de moeite de klant te adviseren, zijn insteek is, IK PLANT NU EEN ZAADJE. !

A.Budding

Uitstekende ervaring

prima jongens zijn altijd bereid te helpen en problemen op te lossen

Ruud Van der Heijden

Goede service zeer tevreden ☺

Theo Schepers

Warmteservice is voortaan onze leverancier, wat een bedrijf!!!!!

Zelf een foutje gemaakt bij het bestellen, en werd door het personeel snel en vooral vriendelijk hersteld!!! 10 punten!!!!!

Geen, het bedrijf is in een woord top!!!!

Dekkers

Uitstekende ervaring

Goede service en snelle levering

ga vooral zo door