Productinformatie op de website

Van der Veer

goede service

Ik mis de maatschets bij de staande wc-pot, ging eerst in de fout door een verkeerde maat wc-pot

De naam die getoond wordt bij de review

Uitstekende ervaring

Nadat ik de bestelling online had geplaatst werd ik gelijk teruggebeld over de status van de voorraad van de producten. Heel klantvriendelijk en de spullen werden keurig, volledig en netjes op tijd... Nadat ik de bestelling online had geplaatst werd ik gelijk teruggebeld over de status van de voorraad van de producten. Heel klantvriendelijk en de spullen werden keurig, volledig en netjes op tijd thuis bezorgd. Super!

Heeft u verbeterpunten of tips voor Warmteservice zodat wij onze dienstverlening kunnen verbeteren?

Fidder

geen bijzonderheden

geen bijzonderheden

van langen

Goede ervaring

kom al jaren bij ws. De wisselwerking tussen klant en ws is uiterst goed.

wanneer ik bv een wastafel met kraan online bestel, doen ze hier automatisch een sifon en ophanging bij terwijl ik deze toch echt niet besteld had. dit kan echter ook wel als positief worden gezien... wanneer ik bv een wastafel met kraan online bestel, doen ze hier automatisch een sifon en ophanging bij terwijl ik deze toch echt niet besteld had. dit kan echter ook wel als positief worden gezien aangezien er word mee gedacht. toch zou ik het op prijs stellen dat dit word overlegt.

lammers

nvt

nvt

Smit

Uitstekende ervaring

De snelle reactie op mijn bestelling was top??

Nog geen slechte ervaringen bij jullie gehad

Angela

Uitstekende ervaring

Ik wordt altijd uitstekend geholpen wanneer ik aan moet kloppen bij de warmteservice, de prijzen zijn daar en tegen ook goed, ze zullen me wel vaker over de vloer zien!

Niks op aan te merken!

van Leest

Uitstekende ervaring

Goede hulp bij vragen ,zeer vakkundig

Klopper

Uitstekende ervaring

Uitstekende verkoper die aangaf dat een ontbramer voor uponor niet meer nodig was. Dat scheelde toch weer geld. De goede verkopers zijn tevens de reden dat ik bij warmteservice blijf kippen ondanks... Uitstekende verkoper die aangaf dat een ontbramer voor uponor niet meer nodig was. Dat scheelde toch weer geld. De goede verkopers zijn tevens de reden dat ik bij warmteservice blijf kippen ondanks dat jullie met uponor koppelingen een stuk duurder zijn dan andere websites.

Gratis uitlenen van uponor handperstang als al het materiaal bij jullie wordt gekocht. En mogelijkheid tot het lenen van een uponor accuperstang.

Bakels Bakels

kennis personeel