8.2/10

neen

neen

Driever

Uitstekende ervaring

klantvriendelijkheid en kennis van het personeel is zeer goed. nemen de tijd voor gedegen advies (vestiging Maarssen)

gedetailleerde advies van bijpassende artikelen. Bijvoorbeeld in mijn geval paste het standaard broekstuk van de rookgas niet in de aangeschafte ketel.

René

Alles vlot verlopen

Geen ga zo door

Hermens

Goede ervaring

De bezorger was erg vriendelijk en vroeg of het klopte dat ik geen aansluitmateriaal had besteld, netjes.

Ik vond het niet te doen om aansluitmateriaal bij de bestelde artikelen te zoeken. Ik zou het aansluitmateriaal als doe het zelver ook bij jullie hebben besteld als duidelijk was geweest welke... Ik vond het niet te doen om aansluitmateriaal bij de bestelde artikelen te zoeken. Ik zou het aansluitmateriaal als doe het zelver ook bij jullie hebben besteld als duidelijk was geweest welke accessoires er bij deze radiatoren had gepast. Nu was ik onzeker over de maten en heb ik alles bij de bouwmarkt gekocht die in de buurt zit. het zou mooi zijn als de website snapt welke maten er op welk onderdeel passen en wat er voor nodig zou zijn alles correct te installeren.

Borgdorff

Goede ervaring

levertijd per mail doorgeven als een artikel niet binnen 2 dagen geleverd kan worden.

Uittenbogaard

Uitstekende ervaring

Vriendelijk personeel en deskundig advies

de Brouwer

Uitstekende ervaring

prima afgehandeld en snelle levering (de website heb ik niet bekeken / vandaar gemiddelde score)

geen opmerkingen

Koetsveld