Productinformatie op de website

Groeneweg

Zeer goed!kwaliteit geleverd en nette communicatie.

Service,communicatie

Heijligers

Ik ben zeer tevreden over Warmte Service, zowel de Rijksstraatweg als de website

Het duurde van bestellen tot leveren enkele weken, maar ik neem aan dat er nog een en ander van elders verkregen moest worden. Ik zat er niet op te wachten, dus het deerde me niet.. Wat ik erg goed... Het duurde van bestellen tot leveren enkele weken, maar ik neem aan dat er nog een en ander van elders verkregen moest worden. Ik zat er niet op te wachten, dus het deerde me niet.. Wat ik erg goed vond is dat ik kennelijk de verkeerde CV-ketel aangeklikt had en dat ik er meteen over gebeld werd. Alles is aangekomen zoals ik gewenst had.

Jan

Fijne winkel, deskundig personeel

Behulpzaam

van der Laan

Klantvriendelijk en ook al is het druk dan nemen ze nog alle tijd

Groot assortiment, kundig personeel

Het zoeken en filteren op de site

Harold K C

Prettig en correct. Was een product niet direct leverbaar. Werft hier netjes over gebeld en de opties besproken

Prettige en professionele medewerkers

X

Busch

Snel, correct en voordelig!

Op de doos van mijn nieuwe ketel staat niet vervoeren met een steekwagentje en waar wordt hij de ketel op gebracht op een steekwagentje??

Jongeneel

Top contact en service

Snelle goede communicatie en afhandeling.

Grosfeld

Kundig en prettig personeel, helpt je vlot.

Uitgebreid assortiment, vlotte bediening.

Kortenbach

Ik heb zeer positieve ervaringen met Warmteservice. Het begint met de website, deze is duidelijk en je vindt er bijna altijd wat je zoekt. De zoekfunctie is erg goed. Het personeel in de winkels... Ik heb zeer positieve ervaringen met Warmteservice. Het begint met de website, deze is duidelijk en je vindt er bijna altijd wat je zoekt. De zoekfunctie is erg goed. Het personeel in de winkels heeft meer dan voldoende vakkennis om je goed te adviseren. Als er een artikel besteld moet worden is dit meestal heel snel beschikbaar, dikwijls de volgende dag (afhankelijk van het tijdstip van bestellen) Je krijgt vroeg op de dag een SMS als het artikel aanwezig is. Bij ophalen ligt het mooi voor je gereserveerd. En ze doen niet moeilijk over ruilen. Prima Service.

Sterke punten: Website, bestelproces, levertijd, vakkennis personeel, klantvriendelijkheid personeel, ruil- en retourbeleid, after-sales.

de Waal

Prima ,snel en netjes afgehandeld