8.2/10
8.2/10
Productinformatie op de website

van Nederland

Volgende keer juiste producten leveren en klaar zetten als je het van te vooren besteld

Gerard

Prima ervaring.

Snel

zie ik niet

T.

Ik ben in Nieuwegein langs geweest. Ik vroeg aan een medewerker of hij voor mij rookgasafvoerbuis had. Ik had er een foto van gemaakt hoe de situatie bij de cv ketel er uit zag en vroeg de... Ik ben in Nieuwegein langs geweest. Ik vroeg aan een medewerker of hij voor mij rookgasafvoerbuis had. Ik had er een foto van gemaakt hoe de situatie bij de cv ketel er uit zag en vroeg de medewerker om advies. Hij zag de foto en zei: Wie heeft dit aangelegd. Ik zei dat het huis door Bouwfonds gebouwd is. Hij kon niet zien wat voor dakdoorvoer er geplaatst was, maar hij vond het waardeloos. Maar hier heeft het hele wijk zo’n dakdoorvoer. Dit huis is 27 jaar geleden gebouwd. Voor een huis is dat niet oud lijkt mij. Ik vroeg om advies. Hij zei: Als ik dat huis zou hebben zou ik het verkopen. Ik vind dat kortzichtig, niet meedenkend en niet klantvriendelijk. Ik ben daarna naar een ander bedrijf gereden en werd daar goed en klantvriendelijk geholpen. Mij zie je hier niet meer naartoe gaan.

van Staa

Goed. Ik had een update gevraagd van mijn order en kreeg daar netjes een antwoord op.

Genoemd in vraag 1

Zo niet te noemen.

Bos

Net advies, goede prijs kwaliteit!!

Ga zo door!

Maak meer reclame. Het was even zoeken om bij jullie uit te komen. Anders had ik nog niet van het bestaan af geweten.

van der Haar

Was zeer goed jullie belde omdat dichtbij was en ik het sneller in huis kon hebben als ik het op zou halen. Nou ging dat noet maar vond wel netjes.

Luijendijk

Online bestelling gedaan

Steketee

Vriendelijke en behulpzame medewerkers.

Klantgerichtheid

Ik weet niet zo gauw een tip te geven

A.R.E.Zeist

Gewoon perfect geregeld!!! Goed bezig jongens!!!

Joost

Top

veel kennis, goeie prijs kwaliteit

onduidelijk wat je precies allemaal nodig heb om een radiator op te kunnen hangen.