Productinformatie op de website
8.2/10

Klussenbedrijf Liefhebber

Kwaliteit en verstand van zaken.

Denken met je mee

Jammer als de koffie op is.

Van Lieshout

Uitstekende ervaring

De vakkennis is voor mij doorslaggevend. Men weet waar men het over heeft. Omgekeerd zijn ze ook leergierig en benieuwd hoe iets verloopt of werkt. Aangenaam om mee te werken. Doen niet moeilijk als... De vakkennis is voor mij doorslaggevend. Men weet waar men het over heeft. Omgekeerd zijn ze ook leergierig en benieuwd hoe iets verloopt of werkt. Aangenaam om mee te werken. Doen niet moeilijk als ik iets terugbreng omdat ik iets verkeerds heb besteld.

Ik zou het goed vinden als echt duurzame artikelen meer benadrukt worden. Een cv ketel is dat niet om even duidelijk te zijn. Een WTW wél.

Povee

Redelijke ervaring

Nee, alleen maar zwakke punten.

De website geeft veel te weinig informatie over het product. Dit heeft ertoe geleid dat ik meerdere keren apart naar de winkel moest om overbodig bestelde onderdelen te retourneren.

De winkelmedewerkers kunnen geen antwoord geven op vragen over het product of anderzins adviseren."Wij verkopen de producten alleen maar", kreeg ik te horen. Bij Gamma is meer vakkennis aanwezig!

de Groot

Vlaar

Jan

Goede ervaring

Warmteservice heeft een breed assortiment aan producten en is goed te vergelijken op de website. Levering volgens afspraak en werden na mijn vraag netjes naar de eerste verdieping gebracht. Kortom... Warmteservice heeft een breed assortiment aan producten en is goed te vergelijken op de website. Levering volgens afspraak en werden na mijn vraag netjes naar de eerste verdieping gebracht. Kortom zeer goede service.

De website is door het grootte assortiment aan producten enigszins traag tijdens het zoeken. Dit kan beter.

Jos van Beek

Uitstekende ervaring

Snelle en zorgvuldige afhandeling van de order, inclusief contact via e-mail en telefoon.

n.v.t.

Rene

Uitstekende ervaring

Op zaterdagavond besteld met de optie dat ik het kon pinnen bij afhalen. Ik kreeg direct een orderbevestiging gemaild met daarin de bestelinformatie.
Telefonisch werd ik op de hoogte gebracht...
Telefonisch werd ik op de hoogte gebracht dat ik mijn bestelling op kon halen.

Het telefoontje mag van mij ook worden vervangen door een tekstbericht, zoals Whatsapp, mail of sms. Wellicht kan dat in het bestelformulier worden gebouwd.

goedhart

Uitstekende ervaring

Goeie duidelijke website snelle bezorging

van den Akker

Klantvriendelijk