Productinformatie op de website

Felix

Oosthof

In de avond besteld, volgende dag geleverd. Helaas met schade. Dit gemeld rond een uur of 6 en vervolgens dezelfde dag nog een nieuwe opgestuurd gekregen en volgende dag weer in huis. Super service!

van Bers

Goed snel kwaliteit.

Zie voorgaande 5 sterren. Goed snel kwaliteit

Nvt

Scholman

Goed en alles zeer duidelijk.

?????

GEEN.

Steevens

Zeer duidelijk

Knip

Alles prima gelopen. Netjes bericht gekregen als er iets niet optijd geleverd kon worden

de Koning

Prima! Na 10 minuten besteld te hebben een telefoontje. Foutje in het systeem. Of het een dagje later mocht zijn. Tuurlijk! Netjes geregeld en goed verpakt

Info verstrekking

van Duin

Goede service en goed contact

Bult

De mensen zijn aardig.. de artikelen lieten erg lang op zich wachten. Ik heb contact opgenomen via de mail en toen zijn de eerste 3 artikelen van de 4 opgestuurd alvast. Die lagen al klaar: waarom... De mensen zijn aardig.. de artikelen lieten erg lang op zich wachten. Ik heb contact opgenomen via de mail en toen zijn de eerste 3 artikelen van de 4 opgestuurd alvast. Die lagen al klaar: waarom stuur je dat dan niet alvast?Het vierde artikel heeft 3 maanden op zich laten wachten. Ik werd werkelijk knettergek van alle mailtjes dat het artikel niet kon worden afgeleverd. Zeer irritant en wij maar wachten. Het is maar een wc rol houder! sjonge.

vriendelijkheid

stuur de spullen op, die binnen zijn zonder af te wachten of klant contact zoekt waar de spullen blijven. STOP met de irritante mailtjes van het artikel komt later. Ik heb er wel 10 gehad grrrr. Dit... stuur de spullen op, die binnen zijn zonder af te wachten of klant contact zoekt waar de spullen blijven. STOP met de irritante mailtjes van het artikel komt later. Ik heb er wel 10 gehad grrrr. Dit schaadt het vertrouwen in warmteservice. zet niet op de website dat iets te leveren is en wat niet leverbaar is.

van der Voort

Vriendelijke personeel