Productinformatie op de website

Erwin

Uitstekend. Het bestelde artikel werd zeer snel en degelijk verpakt afgeleverd

Houden zo

van Oorschot

Op vrijdagmiddag 3 uur besteld en binnen het uur gebeld voor een leveringsafspraak op dinsdag de volgende week. En dan ook nog gratis bezorging. Dat is nog een een snelle service! Enige verbetering... Op vrijdagmiddag 3 uur besteld en binnen het uur gebeld voor een leveringsafspraak op dinsdag de volgende week. En dan ook nog gratis bezorging. Dat is nog een een snelle service! Enige verbetering zou zijn dat ik het duidelijk was dat een deel via de post zou komen.

Snelle service, duidelijke website

Als de levering in delen komt dan is het wel handig dat je een overzicht krijgt wat met welke levering komt.

Robin

Prima bedrijf, hebben eigenlijk alles wat met verwarming/sanitair te maken heeft, snelle levering, top!

Zie vorige vraag

nvt

Lammers

Prima. Spulletjes besteld, verzonden en afgeleverd binnen 2 werkdagen.

van der Meer

Ik heb radiator knoppen besteld maar kreeg iets heel anders geleverd. Ventielen ofzo. Toen ben ik naar de vestiging in Nijmegen gegaan en ben daar heel goed geholpen. Ze hebben de ventielen terug... Ik heb radiator knoppen besteld maar kreeg iets heel anders geleverd. Ventielen ofzo. Toen ben ik naar de vestiging in Nijmegen gegaan en ben daar heel goed geholpen. Ze hebben de ventielen terug genomen en mij de juiste radiator knoppen verkocht.

Goede service in de vestiging, super hulpvaardig en deskundig

Afbeelding radiator knop op de site eens nakijken. Klopt het wel? En: vermeld duidelijk bij de Jaga ventielen dat hier M30 knoppen op moeten. Staat nergens in de documenten (misschien tip voor Jaga)

Quirijnen

Materiaal besteld er wordt snel gereageerd en snel toestuurt.en voor mij ook belangrijk geen verzendkosten

Weet ik zo niet

Parren

Prima service snelle levering

Prima levering en ook snel

Klapper

Bestelling gedaan ivm de verwarmingsketel. Netjes snel geleverd.

Snelle levering, Voldoende kennis van zaken

Oorthuis

Zeer positief.

Snelheid waar alles mee wordt afgewerkt.

de Groot