Productinformatie op de website

Jell

De Graaf

Ik heb eerst de klantenservice gebeld om informatie op te vragen over de aanschaf van de juiste thermostaat in combi met stadsverwarming. Kreeg duidelijke informatie en uitleg. Top. de thermostaat... Ik heb eerst de klantenservice gebeld om informatie op te vragen over de aanschaf van de juiste thermostaat in combi met stadsverwarming. Kreeg duidelijke informatie en uitleg. Top. de thermostaat besteld en meteen de volgende dag opgehaald. Goede service

Goede service.
Goede uitleg en goede informatie van de medewerker klantenservice.
Snelle levering.

Dark

Makkelijke website. Alles te vinden wat je nodig hebt.

Bij bestellen wordt dadelijk aangegeven of iets in voorraad is en zoniet dan wanneer het er wel is.

Marcel

Altijd correct.

Volhouden zo!!

Albert

Goed geholpen, en na mijn foute bestelling op internet alles kunnen rectificeren. Top.

Goede zoekmachine.
Een voudige bestelmethode en afhandeling.

Voor sommige onderdelen betere foto’s. In mijn geval de koppelingen van een Geberit slang.

Ronnie

Top geholpen en mijn vragen beantwoord.

Product was sneller dan de website aangeeft en ik twijfelde of dit wel goed zou zijn. Ik zou hier over communiceren.

Jeroen van kester

Goede service en goeie professionele kwaliteit

Alles bij 1 bedrijf

Adrie

Snelle levertijd en zeer correct

Claus van der Velden

Prima organisatie

Fred

Zoals gebruikelijk: kwaliteitsmateriaal voor een nette prijs snel thuis geleverd. Voor mij een bedrijf om terug te gaan als je installatiemateriaal nodig hebt. Zowel via website als bij het filiaal... Zoals gebruikelijk: kwaliteitsmateriaal voor een nette prijs snel thuis geleverd. Voor mij een bedrijf om terug te gaan als je installatiemateriaal nodig hebt. Zowel via website als bij het filiaal (in Harderwijk).

Vakkennis
Adviezen