Productinformatie op de website

McMaster

Slimme jongens die overal een oplossing voor bedenken waar je bij staat!

Pro-actief, inventief en tegelijk heel pragmatisch.

Gewoon zo doorgaan!

Klein

Top

de Man

Prima en gemakkelijk gregeld

Gemak van bestellen

Huub

Vaste afnemer van allerhande installatie materialen

In de vestiging (Spijkenisse): Deskundig en betrokken personeel welke ook meedenken. Nette prijsvoering. Altijd correct en tijdige levering en daar waar problemen ontstaan een tijdige... In de vestiging (Spijkenisse): Deskundig en betrokken personeel welke ook meedenken. Nette prijsvoering. Altijd correct en tijdige levering en daar waar problemen ontstaan een tijdige terugkoppeling met vaak ook nog alternatieven (meedenken). Digitaal: prima site, soms wat zoeken naar specifieke onderdelen. Daarbij een uitstekende chat mogelijkheid die mij veelal verder kan helpen. Service: De grootste kracht is service, ook na jaren. Absoluut GEEN "dozen schuivers".

Geen, wat op zich een uitdaging is als al goed bent!

J Singh

Scherpe prijs en op voorraad

deskundige personeel

Smulders

Zeer goed, Personeel handeld snel naar de wensen

Prima, informeel leuk advies en behulpzaam

ik heb het wel ingevuld maar eigenlijk maar wat gegokt want de website...dat weet ik allemaal echt niet meer. Winkel wel, prima service!

Willems

Bestellen gaat snel, maar het benodigde vinden mijn inziens niet altijd overzichtelijk.ook via de chat snel geholpen,hoewel achteraf de info van de medewerker over de radiator die ik bestelde... Bestellen gaat snel, maar het benodigde vinden mijn inziens niet altijd overzichtelijk.ook via de chat snel geholpen,hoewel achteraf de info van de medewerker over de radiator die ik bestelde onjuist was

Seltenrijch

Snelle service wordt goed naar je wens geluisterd klant vriendelijk snelle levering

Goede kennis van zaken klant is gelukkig nog koning top

Nvt

Joosse