9.6/10

Verheijen

van Heeswijk

van der Cruijsen

Uitstekende ervaring

het mogen terugbrengen van het te veel bestelde aansluitmateriaal vind ik een sterk pluspunt. Zo ook de spontaan door de baliemedewerker gegeven tips over de verdere gang van zaken betreffende... het mogen terugbrengen van het te veel bestelde aansluitmateriaal vind ik een sterk pluspunt. Zo ook de spontaan door de baliemedewerker gegeven tips over de verdere gang van zaken betreffende garantie en het onderhoud in de toekomst.

Nee, ik kan echt niks bedenken. Alles top.

Van Otterdijk

Flach

Uitstekende ervaring

We zijn in de winkel in Uden geweest en zijn daar zeeeer vriendelijk te woord gestaan jullie medewerker heeft letterlijk alles uit de kast getrokken om ons van dienst te zijn, helaas kon hij ons... We zijn in de winkel in Uden geweest en zijn daar zeeeer vriendelijk te woord gestaan jullie medewerker heeft letterlijk alles uit de kast getrokken om ons van dienst te zijn, helaas kon hij ons niet helpen aan het door ons gezochte onderdeel.

geen verbetering mogelijk bij zoveel klantvriendelijkheid en meedenken

Kablau

Netjes en goed geregeld

van Orsouw

Uitstekende ervaring

na het plaatsen van mijn bestelling voor een nieuwe wastafel via de site, kreeg ik binnen 5 minuten een telefoontje of ik er rekening mee had gehouden dat er misschien wel 4 a 5 weken levertijd op... na het plaatsen van mijn bestelling voor een nieuwe wastafel via de site, kreeg ik binnen 5 minuten een telefoontje of ik er rekening mee had gehouden dat er misschien wel 4 a 5 weken levertijd op zat. Toppie.

Nee voor mij helemaal prima zo.

van Os

Uitstekende ervaring

Ik werd netjes geïnformeerd dat de leverancier mijn bestellig niet op voorraad had. Daarna bleek dat hun leverancier hem toch op voorraaf had, ik werd meteen opgebeld en heel vriendelijk geholpen.

Nee, geen verbeterpunten

Wil Foolen