Productinformatie op de website

weerink

Matige ervaring

Geen idee welke dat zijn.

Een bestelling die er meer dan 14 dagen over doet voor dat die in het filiaal afgehaald kan worden. Geen berichtje, nee, zelf contact opnemen of het artikel er eindelijk is. Als ik het geweten had,... Een bestelling die er meer dan 14 dagen over doet voor dat die in het filiaal afgehaald kan worden. Geen berichtje, nee, zelf contact opnemen of het artikel er eindelijk is. Als ik het geweten had, dan had ik het ergens anders besteld.

Goeman

Uitstekende ervaring

nog geen ervaring met after sales

Mendels

Uitstekende ervaring

Super goed geholpen in de winkel nadat het geleverde niet bleek te passen op het oude bestaande systeem

nee

Voois

Goede ervaring

Bestel-, betalings- en leveringsproces verloopt duidelijk.

De mail met daarin het bericht dat mijn bestelling is klaargemaakt voor verzending, ontving ik ruim nadat de bestelling door DPD bij mij reeds was afgeleverd. Dan is dit uiteraard nutteloze... De mail met daarin het bericht dat mijn bestelling is klaargemaakt voor verzending, ontving ik ruim nadat de bestelling door DPD bij mij reeds was afgeleverd. Dan is dit uiteraard nutteloze informatie. Overigens vind ik de informatie van DPD Online Tracking onduidelijk en daarmee zeer klantonvriendelijk. De gehanteerde benamingen zijn zeer gericht op DPD zelf heb ik de indruk. Het geeft mij eigenlijk totaal geen status informatie. Post NL Pakket doet dit heel veel beter.

van Leeuwen

Goede ervaring

De klantvriendelijkheid. Ik heb contact gehad met dhr. M. Bron. Hij heeft mij altijd goed, snel en correct te woord gestaan.

Ja. Ik heb het volgende product bij u gekocht;

- Intergas HREco 36 € 1.369,00
- Standaard installatie gratis
- Thermostaat: Honeywell Round € 0,00
- Met Incomfort € 0,00
Het bijproduct Incomfort is door u geleverd zonder handleiding. Navraag leert dat er in geheel geen handleiding voorhanden is. Ik moet nu dus uit mijn blote hoofd mijn ketel programmeren. Het verbeterpunt hier lijkt mij duidelijk.

Lek

Goede ervaring

Keurig verpakt voor verzending.

Weet niet wanneer product aankomt gaarne meer informatie?

van Dijk

Artikelprijs

Lagere/geen verzendkosten

Roijackers

Uitstekende ervaring

Het team in DH is altijd behulpzaam, je wordt al snel "one of the guys". We krijgen ook veel advies van ze, maar soms gaat dat mis. Er mag wel een traininkje hier en daar tegenaan, bijvoorbeeld over... Het team in DH is altijd behulpzaam, je wordt al snel "one of the guys". We krijgen ook veel advies van ze, maar soms gaat dat mis. Er mag wel een traininkje hier en daar tegenaan, bijvoorbeeld over de koppelingen die wel of niet bij de Quinn Sensa elementen zitten. Zo moest ik een paar tripjes extra maken, wat tijdens zo'n verbouwing toch tijd rooft.

De prijzen lijken soms hoog. Bij het vernoemen van een concurrent krijg ik vrij consistent korting. Gek dat die truc altijd werkt.

Simon Simon

Neen.