Productinformatie op de website

Herman Smit

Perfect. Communicatie vlot en vriendelijk

Vriendelijk. Goede communicatie

Rob

Prettige behandeling van het personeel met de klant.
Ze nemen ruimschoots de tijd om e.e.a.voor je uit te zoeken.
Bij retour nemen van ongebruikte artikelen geen gedoe .
Voldoende...
Prettige behandeling van het personeel met de klant.
Ze nemen ruimschoots de tijd om e.e.a.voor je uit te zoeken.
Bij retour nemen van ongebruikte artikelen geen gedoe .
Voldoende kennis van de materialen

Klantvriendelijk- nemen voldoende tijd voor de klant-

Jammer dat de materialen niet meer worden afgeleverd op het werk adres . zeker wanneer het grotere (van afmeting) betreft .

Quakkelaar

Voor de eerste keer iets besteld. Geleverd overeenkomstig afspraak.

Moeilijk te beoordelen na een keer.

Wilbert

Goed en deskundig

Ingrid

Prima ervaring met Warmteservice Nijmegen. Bij het afhalen had ik enkele vragen over de verkrijgbaarheid van een produkt, dat ik op de website niet kon vinden. De medewerker liet mij zien hoe dat te... Prima ervaring met Warmteservice Nijmegen. Bij het afhalen had ik enkele vragen over de verkrijgbaarheid van een produkt, dat ik op de website niet kon vinden. De medewerker liet mij zien hoe dat te bestellen door gebruik te maken van het artikelnummer en bestelde het zelfs voor mij. Kon het zelfs afrekenen bij het ophalen. Vriendelijke medewerker!

Klantvriendelijkheid en communicatie

Vindbaarheid artikel op website vanwege de naamgeving, bv. het ene artikel heet closetborstel en het andere toiletborstel. Dat maakt dat je met de ene zoekterm niet altijd het type vindt, dat je... Vindbaarheid artikel op website vanwege de naamgeving, bv. het ene artikel heet closetborstel en het andere toiletborstel. Dat maakt dat je met de ene zoekterm niet altijd het type vindt, dat je wilt bestellen.

Leo

Fontein uit de outlet besteld en geleverd gekregen echter zit er geen kraan bij wat wel in de beschrijving staat: Ideal Standard Tempo fontein pack Wit 1 STUK 62,77 62,77
met Idealstream...
met Idealstream koudwaterkraan, (37 x 21 cm), 1 kraangat
links, zonder overloop
Outlet artikelnr.: OUT5400292
Jammer dat ik hier weer achteraan moet ben echter wel zeer tevreden over de service dus verwacht ook dat het goed komt!

De nazorg

Kan deze niet benoemen geen klachten oid

J. Weijman

Goede informatie, snelle levering.

Ik heb geen verbeterpunten.

Chauffagiste

Was prima, levering was snel. Wat me opviel dat er bij renovatie set een overdruk beveiliging zat, maar geen bij passend materiaal om de in de pijp te plaatsen

Chef

Aardige en behupzame bezorger!

Harrie