Productinformatie op de website

Arthur den Besten

Prima bedrijf om zaken mee te doen. De website is duidelijk en het bestellen gaat gemakkelijk. De levertijd stond er niet bij tijdens het bestellen, en dat viel niet helemaal mee. (± 14 dagen)

Website is goed en product omschrijving is ook prima.

Leveren van de producten zou sneller kunnen, of beter moeten informeren over de levertijd. Dat is/was nu een verrassing.

Jager

Via internet besteld netjes volgende Morgen een email head dat de order klaar stand Koop hier zeker weer

Klantvriendelijk snelle reactie

Arie

Prima service snelle levering.

Snelle levering goede prijs..

Voor mij geen..

SABNL

Na een bestelling te hebben geplaatst met de vraag deze op te halen, niks meer gehoord van Warmteservice. Ook na mailtje om te annuleren niks meer gehoord. Op basis van deze ervaring een 1: Slecht.

Op dit moment geen.

Communiceren met klant.

Rijnhout

Soms goed soms beduidend minder.

Elke klant verdien dezelfde service!

den Besten

Geen goede ervaring opgedaan bij dit bedrijf. Ik heb onlangs een grote bestelling gedaan voor drie radiatoren op onze zolder. Vooraf veel onderzoek gedaan naar de radiatoren die wij wilden hebben.... Geen goede ervaring opgedaan bij dit bedrijf. Ik heb onlangs een grote bestelling gedaan voor drie radiatoren op onze zolder. Vooraf veel onderzoek gedaan naar de radiatoren die wij wilden hebben. Naar aanleiding van de een eerste gesprek in de chat de verkeerde aansluitattributen in het winkelwandje gedaan. vervolgens vlak voor de definitieve bestelling een tweede chat gestart met het advies om weer andere attributen erbij te nemen. Zogenaamde nippels op een danfoss H-blok. Vervolgens doorgevraagd of de rest van het winkelwagentje nog wel klopt. En ja hoor dat wel het geval. Niet dus. Alles wat ik erbij heb besteld was niet juist! Daarna nog eens 50 euro uitgegeven voor de juiste koppeling naar meerlagen. Ik zit nu met 6 dure koppelingen en 12 nippels die totaal nutteloos zijn geweest. Eens en nooit weer!

Advies heeft extra kosten veroorzaakt en was niet deskundig!

Klusser

Duidelijk en snel

Vriendelijk, snel, geen gezeur

Productinformatie is niet juist op de site.

de Jong

Altijd vriendelijke verkopers. Indien ik vragen heb, word ik zowel in het filiaal als online goed geholpen.Al met al kom ik er graag.

Communicatie, bestelgemak, diversiteit in materialen/merken

Iets langer open doordeweeks, komt meestal handiger uit als de sluitingstijd pas 17.30 is, ipv 17.00

Ed B.

Prima snelle service

Zou het niet weten. Naamsbekendheid misschien??

Valk

Mijn ervaringen met warmteservice zijn goed.

Communicatie naar bezorgdienst kan beter, afspraak half uur vantevoren bellen wordt niet goed gecommuniceerd.