Productinformatie op de website

Jansen

Uitstekende ervaring

prima uitleg en informatie verstrekking door de medewerkers in de winkel in Apeldoorn allemaal goeie jongens

gaat goed ga zo door.

Meijer

Uitstekende ervaring

Groot assortiment en goede informatie.

Ik zou het zo niet weten.

Rutgers

Goede ervaring

snel en flexibel

Misschien kan er iets worden verteld over de gemiddelde wachtijden bij een afhaalpunt

Wilbrink

Goede ervaring

Voor mij is het dichtbij huis

Ook informatie verstrekken als een levering langer gaat duren. (had geen betrekking op webbestelling)

Sangers

Redelijke ervaring

Ik heb zelf na een week maar geinformeerd hoe het met de bestelling verliep, deze bleek een dag na bestellen al klaar te staan! Erg jammer van dit niet communiceren.

Reactie Warmteservice.nl:

Beste meneer Sangers,
Beste meneer Sangers,
We vinden het erg vervelend dat deze miscommunicatie is ontstaan. Onze vestiging heeft u toentertijd geprobeerd te bellen, helaas was er geen gehoor. De bedrijfsleider van Warmteservice Apeldoorn heeft u ook vandaag proberen te bellen om zijn excuses te maken. Ook nu kreeg hij geen gehoor. Wellicht is er iets misgegaan bij het invullen van uw contactgegevens.
Onze excuses voor het ongemak,
Bernedien van Warmteservice

de Groot

Nee.

van der Zande

Uitstekende ervaring

Zeer veel kennis over de producten waardoor ze ook veel tips en adviezen kunnen geven.

Vooral zo door gaan.

diekman

Uitstekende ervaring

voor al zo door gaan ik vind het prettig zaken doen met u bedrijven

als ik de bestelling op maak het tussen door weer kan uit printen dat kon eerder ook nu kan ik dat pas als ik de bestelling afrond en via mail terug krijg

Zandman

Uitstekende ervaring

Goede kennis van zaken bij de verkoper en daardoor juiste voorlichting omtrent toe te passen onderdelen defecte ketel.

Neen, wordt altijd correct geholpen.

Olieman