Productinformatie op de website

Yvonne

Het bestellen via internet was gemakkelijk.

Vriend

Goede informatie goed geholpen

Duidelijk

Arnold

Bestellen, ophalen en monteren. Vriendelijke medewerkers en de koffiemachine staat klaar

N.

Erg goed geholpen, zocht een douchebak in een formaat en vorm die blijkbaar allemaal moeilijk leverbaar waren (meerdere zaken geprobeerd, meesta; 5-6 weken levertijd). Ook bij warmteservice eerst... Erg goed geholpen, zocht een douchebak in een formaat en vorm die blijkbaar allemaal moeilijk leverbaar waren (meerdere zaken geprobeerd, meesta; 5-6 weken levertijd). Ook bij warmteservice eerst bericht dat de douchebak die ik online besteld had pas na 6 weken leverbaar was. Uiteindelijk een andere gevonden op hun site met 2-3 weken levertijd. Een belletje om de bestelling aan te passen was voldoende. Na anderhalve week kon ik de bak al komen halen en de medewerker heeft 'm zelfs voor me in de auto gelegd. Hulde!

Aanbod, communicatie, klantvriendelijkheid

Michael.P

Ik kom al jaren bij deze vestiging in Hengelo en ben zeer tevreden en ook krijg je er goed advies en personeel erg behulpzaam en klantvriendelijk...

Prijzen nog lager te houden

Koper

Derks

Meestal is de opvolging die jullie geven slecht.
Nieg terug bellen, orders die blijven hangen etc

Weinig

Zie mijn antwoorden

Martin

Goede informatie via telefonisch contact gehad. Bestelling binnen 1 uur op kunnen halen.

Jakobs

Topservice en snel!

Snel en duidelijk

In de winkel iets meer klantgericht zijn, niet iedereen is een professionele loodgieter.

Van Den Bosch

Mooie en makkelijke site en snelle verzending

N.V.T.