Productinformatie op de website

Tops

Goede service

Heijne

Goede website en direct chatten mogelijk

Vakkundig personeel

Heinemans

Prima service, moeilijk te krijgen artikel toch op korte termijn aangeboden gekregen.

Voel me gewaardeerd.

Ga zo door.

Verhappen

Perfect

Leuk in omgang. Perfecte service

Maarten van Osta

Als particulier was ik op zoek naar een specifiek kraan bovendeel. Na Warmteservice gebeld te hebben en langs de winkel te zijn gegaan gaven ze mij de opdracht om een mail op te stellen met foto's... Als particulier was ik op zoek naar een specifiek kraan bovendeel. Na Warmteservice gebeld te hebben en langs de winkel te zijn gegaan gaven ze mij de opdracht om een mail op te stellen met foto's en afmetingen van het te vervangen onderdeel, en die te sturen naar hun klantenservice. De klantenservice stuurde deze info weer door naar de fabrikant (Venlo) en die kon het onderdeel zo identificeren (vind ik ook erg professioneel en fijn, dus wil ik Venlo ook even prijzen). De volgende dag lag het vervangende onderdeel klaar om op te halen in de winkel. (Bij de beoordeling heb ik onder de punten "productinfo op de website" en "after sales" een neutrale beoordeling gegeven omdat deze bij mij (nog) niet van toepassing zijn en ik neem ze daarom ook niet mee in mijn eindoordeel)

Snelle reactie en levering. Goede feedback over communicatie tussen fabrikant en Warmteservice.

Verbeterpunt voor uitmuntende service: De winkelmedewerker had misschien ook foto's kunnen nemen van het onderdeel dat ik mee had genomen voor identificatie, in plaats van mij met een opdracht terug... Verbeterpunt voor uitmuntende service: De winkelmedewerker had misschien ook foto's kunnen nemen van het onderdeel dat ik mee had genomen voor identificatie, in plaats van mij met een opdracht terug te sturen.

Bedrijvenparc Spaarpot

GEWELDIG

Vriendelijk, professioneel en zeer bekwame personeelsleden. Top

Zo laten fijne zaak.....

Foederer

Goed ,alleen iets zoeken op de site krijg af en toe ik van alles behalve wat ik moet hebben

Zoeken naar product is niet altijd even makkelijk

Zoek bv uponor 25 krijg ik alles van uponor.ook 16 en andere dingen

Ingrid

Makkelijk bestellen, snel geleverd

Makkelijk bestellen, snel geleverd

v d Kerkhof

Wat wordt beloofd wordt ook gedaan

Doggen

Prima uitleg en service