Redelijke ervaring
Goede website met veel keuze.
Order is nog steeds niet uitgeleverd. Levertermijn komt niet overeen met info op de website.
Goede website met veel keuze.
Bij het ophalen van mijn bestelling ,op een uitstekende manier advies en informatie gekregen van uw medewerker ( Jeroen ). Wanneer nodig, kom ik zeker terug naar Warmteservice.
Het was voor mij de eerste keer, dat ik bij jullie een bestelling heb gedaan en ik was zeer tevreden.
De korting die geleverd wordt omdat ik werkzaam ben bij Bosch Thermothechniek. De snelle reactie op de order en de levering ervan.
Er kon geen korting gegeven worden op de Nefit Easy omdat dat al een aanbieding was. Bij installatie bleek dat het een tweede handsje was omdat het boekje met toegangscode een andere was dan van de...
Erg klantvriendelijk en goed afgehandeld.
Uiterst vriendelijke man achter de bali, die uitvoerig tijd neemt om alles uit te leggen en zijn klant ook herkend als deze enkele dagen later terug komt.
Zou niet weten wat...
Algeheel goed
Punctueel, zelfs bij de kleinste bestelling
???
alles prima in orde
geen verbeter tips , houden zo!
Toen de prijs van het product bij het ophalen flink lager kreeg, kreeg ik het product zonder problemen voor de lagere prijs mee.