Productinformatie op de website

Keij

Goede ervaring

Een telefoontje dat de bestelling is klaar gezet en morgen met de koeriersdienst wordt bezorgd.

Ik had de avond voor de bestelling, een terug bel verzoek ingediend. Dit is niet gehonoreerd. De after sales zijn niet uitgevoerd.

jonkman

Uitstekende ervaring

Snelle afhandeling

Ik vond de verpakking overdreven groot voor mijn order. Zat in een doos van 60x40x40 oid. Kon zat in een doosje 20x40x15 oid.

van Otterloo

Goede terugbelservice met uitleg

Foto 360 graden. Meer uitleg bij artikelen i.p.v. pdf downloads

Kraaikamp

Goede ervaring

Snelle levering via het internet

Na ontvangst kregen we een telefoontje dat we te horen kregen wanneer we deze konden ophalen. Na drie dagen nog niets vernomen daarom langs gereden en konden het zo meekrijgen.

Vegterlo

Nette afhandeling

Wijnschenk

Redelijke ervaring

neen

Ja als er na de bestelling contact wordt opgenomen met de mededeling dat het product niet op voorraad is en het een paar dagen langer gaat duren. Verwacht je niet dat dit langer als een week wordt... Ja als er na de bestelling contact wordt opgenomen met de mededeling dat het product niet op voorraad is en het een paar dagen langer gaat duren. Verwacht je niet dat dit langer als een week wordt en ik er achter aan moest bellen. Uw website wekt de indruk dat producten uit voorraad worden geleverd

Overheul

Uitstekende ervaring

de medewerkers denken echt met je mee.