8.2/10
Productinformatie op de website

van Aalsburg sr.

Hagen

Redelijke ervaring

Artikel was op de website op voorraad maar na bestellen en betalen niet leverbaar heeft bijna 3 weken geduurd

van Buul

Coppens

Uitstekende ervaring

Top bedrijf. Duidelijke site, snelle en correcte levering. Ik bracht vandaag spullen terug die 2 maanden geleden door mijzelf niet goed waren besteld, dit was geen enkel probleem, kreeg meteen mijn... Top bedrijf. Duidelijke site, snelle en correcte levering. Ik bracht vandaag spullen terug die 2 maanden geleden door mijzelf niet goed waren besteld, dit was geen enkel probleem, kreeg meteen mijn geld terug! Bedankt voor de goede service! Ga de volgende keer zeker weer bij dit bedrijf bestellen.

murray

Pulles

Goede ervaring

Onderdeel lag op voorraad

Onderdeel lag niet klaar.Begroet de klant bij binnenkomst ook al ben je bezig met n order voor een andere klant. Ik had n kortingscode ivm verjaardag (11-11-64) helaas had ik deze niet meer... Onderdeel lag niet klaar.Begroet de klant bij binnenkomst ook al ben je bezig met n order voor een andere klant. Ik had n kortingscode ivm verjaardag (11-11-64) helaas had ik deze niet meer en een oplossing was hier niet voor!

Brok

van Rooij

Wijnen

verhoeven

Uitstekende ervaring

Snelle levering. Retour inname prima.