Productinformatie op de website

van Es

Goede ervaring

van den Berg

Uitstekende ervaring

Super klantenservice die moeite doet om vragen te beantwoorden en de producten zo snel mogelijk op zijn plek te krijgen. Ik was gewoon verbaasd zo fijn geholpen te worden.

Ga zo door

Yasemin

Uitstekende ervaring

Meedenken, degelijke informatie, advies, vergelijking, uitleg, deskundigheid, gehoord,

Ja, veel mensen denken dat jullie duur zijn. Maar het tegengestelde is waar. Zo loop je veel klanten mis die naar een bouwmarkt gaan en eigenlijk bedrogen uitkomen tegen nog duurdere prijzen.

Leonard de Vries

Uitstekende ervaring

De overzichtelijke site. De juiste informatie en de materialen die optioneel bij het product besteld konden worden, besparen veel zoekwerk en zijn ook direct de juiste producten.

Er...

Er waren ook aanbevelingen die de levensduur of gebruiksgemak verbeteren. Dit moet je direct bij de aanschaf doen anders komt er niet meer van of wordt het te duur. Als voorbeeld noem ik de combinatie ten aanzien van het vullen van de installatie. Nooit geen gedoe meer met slangen en lekkages.

Leter heb ik wat lossen materialen afgehaald bij de balie. Ook hier werd ik super netjes en behulpzaam te woord gestaan (Spijkenisse) ondanks dat het hectisch was ten aanzien van de telefoontjes en bezoekers.

Ik werd binnen een paar minuten na de bestelling al gebeld ten aanzien van de leverdatum. Ik had zelf geen haast, maar de mogelijkheid om sneller te leveren werd voorgesteld als dit nodig moest zijn.

Kortom, goed voor elkaar medewerkers en Warmteservice. Tot later (-;

Arends

keep up the good work

nvt

Metzelaar

Eijkels

Uitstekende ervaring

DE verkoper heeft ons prima geholpen en geadviseerd.

Nee, niet aan de orde.

onbekend

Uitstekende ervaring

Vriendelijke mensen die geduldig je vragen beantwoorden, goed advies over aan te schaffen ketel

Polak

Neen