8.2/10
8.2/10
Productinformatie op de website

Wim van den Berg

Warmte service Nieuwegein afgelopen maandag 15-1 uitstekende uitleg gegeven waarom nieuwe kamerthermostaat niet werkte,
door handelingen te verrichten bij ketel,doet de thermostaat het...
door handelingen te verrichten bij ketel,doet de thermostaat het goed(Ik hou hem)
U krijgt de warme douche zullen we maar zeggen.

sterk in kennis

soms te makkelijk in( vanzelfsprekend)

Schottert

Uitstekende ervaring

Ik ?oop al 25 jaar mijn mateiaal bij jullie maar altijd onder de maam van een klant maar de laatste bestelling was voor mijzelf.
Alles was weer top geregeld !

Jansen

Fels

Boers

Versloot

Looysen

Matige ervaring

In het filiaal op laagraven hebben mijn man en ik de klant vriendelijkheid als zeer slecht ervaren. Het personeel behandeld de klant alsof de klant hoort te weten welke kraan op welke radiator... In het filiaal op laagraven hebben mijn man en ik de klant vriendelijkheid als zeer slecht ervaren. Het personeel behandeld de klant alsof de klant hoort te weten welke kraan op welke radiator aansluiting hoort ! Er wordt lacherig en onrespectvol gelachen als wij vragen stellen. Ik ben naar buiten gelopen met het gevoel nooit meer mijn geld richting warmte service te brengen. Personeel heb ik aangesproken op dit gedrag. ( telefonische al eerder ) Er werdt geantwoord dat het jammer was dit wij dit op deze manier ervaren. De balie medewerker heb ik gevraagd of het grappig was wat ik hem gevraagd heb. Wij hebben jammer genoeg een naar gevoel over gehouden bij de warmte service .

Turenhout

Reijnders