Productinformatie op de website

Dutruel

Grote keuze !

Niet alle medewerkers nemem genoeg tijd om alle opties te praten ;soms hebben ze een beperkte kennis van de vakmanschap !

Jansen

Goede ervaring

Een aantal ervaringen: 1: Ede, sms order gereed voor afhalen komt niet. 2. Leiden, sms order gereed voor afhalen komt niet. (2x recent! voorgekomen). 3, Ede, vraag om levering... Een aantal ervaringen: 1: Ede, sms order gereed voor afhalen komt niet. 2. Leiden, sms order gereed voor afhalen komt niet. (2x recent! voorgekomen). 3, Ede, vraag om levering Clage-onderdeel wordt, ondanks toezegging, niet beantwoord! Echt heel slecht!

Freriks

Van Steen

Goede ervaring

Zeer slegt geholpen bij de winkel van warmteservice Leiden had daar iets bestel was het verkeerde dus moest ik het zelf maar bestelen van hun via internet en dat was binnen 2 minuten gebuurt dat... Zeer slegt geholpen bij de winkel van warmteservice Leiden had daar iets bestel was het verkeerde dus moest ik het zelf maar bestelen van hun via internet en dat was binnen 2 minuten gebuurt dat hadden hun ook wel even kunnen doen voor mijn

Smit

Vriendelijk !!!!!

Ja, ** kijk uit ** met de huidige wereld van potentiele klanten. De eisen die de mensen van regenwoordig stellen zijng exhorbitant hoog. IK BEN snel TEVREDEN. 1955 was n.l. onder andere een... Ja, ** kijk uit ** met de huidige wereld van potentiele klanten. De eisen die de mensen van regenwoordig stellen zijng exhorbitant hoog. IK BEN snel TEVREDEN. 1955 was n.l. onder andere een uitstekend wijnjaar. Groet, John Smit

Boucherie

Goede ervaring

Product afgehaald bij filiaal in Leiden. Aldaar medewerkers bijzonder vriendelijk.

Els geurtz

Uitstekende ervaring

Efficiënte en klantvriendelijk heb ik ervaren nadat ik een CV-ketel via de website bestelde. Deze ketel werd tot mijn verrassing de volgende dag al thuisbezorgd!

Wiessing Wiessing

Edeling