Productinformatie op de website

Geen.

van den Outenaar

Redelijke ervaring

deze keer niet

de bestelling moest in de winkel bij elkaar gepakt worden. En ik zat al op de fiets toen ik er achter kwam dat ik een onderdeel niet meegekregen had. Dus bestellen via de webwinkel en dan afhalen in... de bestelling moest in de winkel bij elkaar gepakt worden. En ik zat al op de fiets toen ik er achter kwam dat ik een onderdeel niet meegekregen had. Dus bestellen via de webwinkel en dan afhalen in de winkel waarbij men de order dan nog moet verzamelen daar krijg ik geen warm gevoel van.

Van Straten

Uitstekende ervaring

Filiaal neemt niet alleen de bestelling aan maar denkt ook mee met klant. Hierdoor koop ik iets dat zeker voldoet aan mijn wensen. Ook is er aandacht voor noodzakelijke toebehoren zonder de vaak... Filiaal neemt niet alleen de bestelling aan maar denkt ook mee met klant. Hierdoor koop ik iets dat zeker voldoet aan mijn wensen. Ook is er aandacht voor noodzakelijke toebehoren zonder de vaak vervelende verkooppraatjes van andere bedrijven.

Toevoegen van toebehoren aan een deels ingevulde bestelling gaat zeer moeizaam, althans bij mij..... Kreeg continu een 2e cv ketel in mijn winkelwagen terwijl ik toch echt alleen nog maar een paar... Toevoegen van toebehoren aan een deels ingevulde bestelling gaat zeer moeizaam, althans bij mij..... Kreeg continu een 2e cv ketel in mijn winkelwagen terwijl ik toch echt alleen nog maar een paar knelkoppelingen wilde toevoegen om een kleine bestelbonus te incasseren. Kan helemaal aan mij liggen maar soms gaat dit handiger. Ook zou het in idit kader wellicht gemakkelijker zijn om een keuze te hebben met een optie " wordt bij afhalen geregeld"

Koppen

Goede ervaring

Redelijk dichtbij.

C. Wildeboer

Uitstekende ervaring

Grote sortering en voorraad, zeer vriendelijk personeel

Ga zo door.

van der Meij

Vriendelijke medewerkers die meedenken

houden zo

Hoftijzer

Matige ervaring

Tot op heden geen

Heb begrepen dat er een levertijd was, maar begint inmiddels wel wat lang te duren! Graag reactie op 06 46400826

Tuin

Uitstekende ervaring

als het product besteld moet worden is het er altijd binnen twee dagen , perfect.

Bakker

Uitstekende ervaring

Het was fijn dat er gebeld werd of het zeker was dat het geen dat ik bestelde ook was wat ik echt nodig had.

De website is wat onoverzichtelijk zoeken. de plaatjes komen ook niet overeen met het geen wat je besteld.

Smakman

deskundig, goede keuze.