8.2/10
8.2/10
Productinformatie op de website

gorter

Redelijke ervaring

Kort nadat ik de bestelling geplaatst had, heb ik het boilertje via email weer afbesteld. (op een zondagavond dacht ik) Voor de zekerheid in de loop van de volgende morgen even gebeld. De... Kort nadat ik de bestelling geplaatst had, heb ik het boilertje via email weer afbesteld. (op een zondagavond dacht ik) Voor de zekerheid in de loop van de volgende morgen even gebeld. De reavctie was erg vriendelijk! - "Geen probleem" PS: ik heb bij de "snelheid van levereing" en "Info over verloop order" één ster aangevinkt, maar zijn beide n.v.t.!!

De prijs bij GééN inlevering van een oude boiler was niet te vinden.

Reactie Warmteservice.nl:

Beste meneer Gorter,
Beste meneer Gorter,
Bedankt voor de review. U kunt ook voor de optie niet van toepassing kiezen bij alle punten. Ik heb u een herziening van de review gestuurd. Mocht u nog in de mogelijkheid zijn dit te veranderen, dan zouden wij dat op prijs stellen.
Alvast bedankt.

' t Hart

Redelijke ervaring

Ik denk dat zij heel veel in voorraad hebben. Dus ook direct kunnen leveren

Op 31 maart in de winkel IND weg R'dam inlichting gevraagd over 2 douche handgreepjes. Men zou mij Een dag later terug bellen maar na een week niets meer vernomen!!! . Via de webshop heb ik toen... Op 31 maart in de winkel IND weg R'dam inlichting gevraagd over 2 douche handgreepjes. Men zou mij Een dag later terug bellen maar na een week niets meer vernomen!!! . Via de webshop heb ik toen de greepjes besteld ,en deze worden eind mei geleverd . De communicatie via de bevestigingende mail is prima maar via de winkel kan het dus wel beter. Daardoor kan ik de vraag betreffende after sales niet beantwoorden , want ze zijn nog niet geleverd?

Reactie Warmteservice.nl:

Beste meneer 't Hart,
Beste meneer 't Hart,
Ik heb de mail doorgestuurd naar de vestiging in Rotterdam. De vestiging gaat hier aan werken. Ik wens u alvast veel plezier met uw handgreepjes en als u nog vragen heeft, hoor ik dit graag.
Bernedien van Warmteservice

Guda

Goede ervaring

Goed om zelf te kunnen bepalen in welke tijdsraam het geleverd werd.

Ik kreeg een mail of ik terug wilde bellen want men kon me niet bereiken. Ik ben echter nooit gebeld. Beetje vreemd.

Vermeij

Uitstekende ervaring

Goede service en duidelijk.

De levering mag wat sneller.

Favejee

Uitstekende ervaring

1 Buitenwerktijd productinformatie krijgen. 2 Bijzondere correcte manier van te woord staan 3 Efficiënte administratie op naam direct alles bekend 4 's Avonds maakte medewerker een mailtje... 1 Buitenwerktijd productinformatie krijgen. 2 Bijzondere correcte manier van te woord staan 3 Efficiënte administratie op naam direct alles bekend 4 's Avonds maakte medewerker een mailtje voor een onderdeel 's morgens om 8.05 werd ik al gebeld dat het klaar lag. Ik ervaar zeer goed en op een correcte manier geholpen te zijn terwijl ik een heel,kleine order had!

van Leeuwen

Youssef

Goede ervaring

Ze hebben alles wat je nodig heeft voor je klus alles per stuk kan kopen

Website voor cv onderdelen niet makkelijk om te vinden website aanpassen

Laurman

Uitstekende ervaring

Vriendelijk, deskundig en hulpvaardig personeel.

Geen.

Whyte