8.2/10
Productinformatie op de website

van de Pol

Uitstekende ervaring

Prima winkel en denken goed mee. Communicatie is vlot en kundig.

Levering kan niet flexibel genoeg zijn. Ook in het weekend en avond.

Driever

Redelijke ervaring

fijn dat je een gesprek kan hebben via de chat, werd goed geholpen uw werknemer heeft gekeken of wij het juiste product voor onze kachel hadden, dit bleek zo te zijn dus hebben wij de bestelling... fijn dat je een gesprek kan hebben via de chat, werd goed geholpen uw werknemer heeft gekeken of wij het juiste product voor onze kachel hadden, dit bleek zo te zijn dus hebben wij de bestelling geplaatst. Het chat gesprek hebben wij gekopieerd en bij de opmerkingen (bij bestelling) toegevoegd (zie verder verbeterpunten).

Na ruim 2 weken waren de elementen bij u binnen deze hebben wij dezelfde dag afgehaald. Echter thuis bleken het niet de juiste elementen te zijn. Wij zij de dag daarna weer terug gegaan om de... Na ruim 2 weken waren de elementen bij u binnen deze hebben wij dezelfde dag afgehaald. Echter thuis bleken het niet de juiste elementen te zijn. Wij zij de dag daarna weer terug gegaan om de elementen retour te brengen. Hier werden wij als oud vuil behandeld, als wij het chat gesprek niet meer hadden konden ze het niet retour nemen. (wat tegen uw voorwaarden is, het is namelijk niet op maat voor ons gemaakt, maar is een standaard product). Na lang discussiëren kregen wij eindelijk ons geld terug. Al met al hebben wij een vervelende nasmaak overgehouden aan uw vestiging in Amersfoort.

Reactie Warmteservice.nl:

Beste meneer Driever,
We betreuren het dat het zo gelopen is. Wij hebben u op uw persoonlijke e-mailadres een mailtje gestuurd. Wij hopen dat wij u zo toch nog een beetje blij kunnen maken....
Beste meneer Driever,
Bedankt voor het schrijven van de review,
Bernedien van Warmteservice

Tiegelaar

Hietbrink

Van de Beek

van Dijen

de Wit

van Cappellen

Goede ervaring

Iets meer uitleg over de werking en de instellingen van ketel en accessoires zou ik wel prettig gevonden hebben.

Keizer

Uitstekende ervaring

Mooi aangegeven waar produkten op voorraad zijn om ze daar direkt af te kunnen halen.

Bevestiging dat spullen opgehaald kunnen worden zou sneller kunnen. Im mijn geval had ik gekeken waar het op voorraad was maar de bevestiging van afhalen liet uren op zich wachten.

Kieft

Uitstekende ervaring

Productkennis. Enthousiasme voor de producten. Meedenken over geschikte oplossingen.