Productinformatie op de website

Kruijt

Al meerdere keren materialen besteld bij Warmteservice, altijd deskundige medewerkers en voorzien van goede adviezen.

Korte levertijden en meedenkende verkopers

Bangma

Er is altijd iemand met relevante kennis om mee te denken wat nodig. Service is goed. Men doet het graag voor je. Valt lekker te lachen en de nieuwe koffie machines zijn ook top. Soms moet ik even... Er is altijd iemand met relevante kennis om mee te denken wat nodig. Service is goed. Men doet het graag voor je. Valt lekker te lachen en de nieuwe koffie machines zijn ook top. Soms moet ik even slikken van prijzen maar dan moet ik mezelf voorhouden dat het de overhead is die ik hierboven zelf beschrijf, samen met dat een fysieke winkel het niet kan doen op internet prijzen. Daar is men een beetje door verpest, ik inclusief. Erg tevreden over jullie.

Service, voorraad, snelheid, ijver, meedenken

Omschrijving op site is soms erg beknopt. Er is zoveel te krijgen dat er meerdere producten mogelijk zijn om tot je oplossing te komen. Wanneer ik een product zie wat ik nog niet ken maar wel wil... Omschrijving op site is soms erg beknopt. Er is zoveel te krijgen dat er meerdere producten mogelijk zijn om tot je oplossing te komen. Wanneer ik een product zie wat ik nog niet ken maar wel wil kennen dan moet ik buiten de site om op zoek naar meer specs.

Nico van Veen

Netjes te woordt gestaan goede service en sbelle levering

Goede en snelle levering en goede communicatie

Brouwer

Prima geholpen

Jansen

(Bewerkt)

Belachelijk grote verzenddoos, incomplete productinformatie, geautomatiseerde spam voor feedback

Bestel- en betaalgemak en snelheid van leveren.

Bij een product (in dit geval buitenkraan) zou vermeld moeten worden dat er nog een extra tool nodig is om de kraan te kunnen demonteren. Warmteservice zou moeten aan de leverancier (in dit geval... Bij een product (in dit geval buitenkraan) zou vermeld moeten worden dat er nog een extra tool nodig is om de kraan te kunnen demonteren. Warmteservice zou moeten aan de leverancier (in dit geval VSH) moeten doorgeven dat het ronduit schandalig is om 47 euro te vragen voor een simpel stukje gebogen metaal. Warmteservice zelf kan daarnaast de producten versturen in een zo klein mogelijke omverpakking om het milieu te sparen en je klanten niet onnodig met afval te confronteren. Daarnaast de mogelijkheid bieden om geen spam te ontvangen voor plichtmatige beoordelingen.

Erkelens

Goed snelle service, wel aan de prijs !

Snelheid.

Prijs !

Ivo

Goede service gekregen. Het product was niet direct voorradig zonder extra kosten, maar ze konden het toch snel leveren voor de normale kosten.

Personeel heeft goede kennis over de producten.Erg vriendelijk.

Wintershoven

Directe levering

Kroezen

Vaak word er gezegd dat mijn bestelling binnen is en bij het ophalen blijkt de bestelling toch niet compleet te zijn

Vriendelijk personeel

Spullen zijn er vaak niet terwijl er word aangegeven dat ze er wel zijn , vaak moet je zelff om vervangende producten vragen die er dan wel blijken te zijn

Boon

Warmteservice zaandam. 1 week na mijn bestelling nog geen bericht van levering gekregen en heb ik zelf maar gebeld. Als antwoord kreeg ik te horen, dat weet ik niet waarom het nog niet is geleverd... Warmteservice zaandam. 1 week na mijn bestelling nog geen bericht van levering gekregen en heb ik zelf maar gebeld. Als antwoord kreeg ik te horen, dat weet ik niet waarom het nog niet is geleverd want het ligt klaar, Maar dat komt uit Amsterdam en die kan ik niet bereiken, ik bel u morgenochtend terug ... dit is ook niet gebeurd daarom zelf nog maar de volgende dag een email gestuurd dat ik nog steeds niks heb vernomen, deze werd ook niet beantwoord. De dag daarna ben ik gebeld door de planning voor levering... geen excuus, uitleg of wat dan ook. Het transport ging verder goed en werd 10 minuten voor aanvang gebeld en hielp de chauffeur het nog even de trap op. Dus doe wat aan jullie communicatie want dit is echt slecht!

Communicatie en duidelijkheid naar de klant, Afspraken nakomen, met name over de voortgang van de bestelling en levering. Voorheen als klant in Wormerveer ben ik altijd goed geholpen en met goede... Communicatie en duidelijkheid naar de klant, Afspraken nakomen, met name over de voortgang van de bestelling en levering. Voorheen als klant in Wormerveer ben ik altijd goed geholpen en met goede service, maar in Zaandam wil dit nog steeds niet.