8.2/10
8.2/10
Productinformatie op de website

Bart

De medewerkers in Helmond hebben ons al zo vaak voorzien van goede adviezen. Van aansluitingen thermostaatkranen, drukknoppen toilet, rioolontluchting daar willen we graag een goede feedback op... De medewerkers in Helmond hebben ons al zo vaak voorzien van goede adviezen. Van aansluitingen thermostaatkranen, drukknoppen toilet, rioolontluchting daar willen we graag een goede feedback op geven. De volgende projecten zijn de mechanische ventilatie en waterontkalking en daarvoor komen we weer langs!

Zeer klantgerichte dienstverlening, er wordt absoluut tijd genomen om het juiste passende product te vinden. Top

Eric

Op zich prima, moest alleen zelf informeren waar mijn bestelling bleef, kennelijk was deze tijdig in Helmond gearriveerd maar bleek beschadigd te zijn. Twee dagen later bericht ontvangen dat ik het... Op zich prima, moest alleen zelf informeren waar mijn bestelling bleef, kennelijk was deze tijdig in Helmond gearriveerd maar bleek beschadigd te zijn. Twee dagen later bericht ontvangen dat ik het op kon halen. Lijkt me dat netjes als ik n berichtje had gehad dat eea vertraagd was.

Koper informeren als de logistiek vertraging oploopt.

van Leeuwen

Voorraad op locatie bij het doen van een bestelling is niet betrouwbaar. Er kan staan " direct af te halen" en bv "5 stuks". Bij voltooing van een bestelling staat vervolgens " het kan 2-3 dage... Voorraad op locatie bij het doen van een bestelling is niet betrouwbaar. Er kan staan " direct af te halen" en bv "5 stuks". Bij voltooing van een bestelling staat vervolgens " het kan 2-3 dage duren, u krijgt bericht". Dan blijkt als het er voor het weekend niet is het alsnog dinsdag kan worden. Jammer want een online leverancier werkt dan betrouwbaarder.

Heldere website

Zie ervaring

Van Meel

Kwam mijn bestelling voor een afgesproken bedrag ophalen moest ik tien euro meer betalen. Een meerprijs van een leverancier was de reden.

Ik had gekozen voor contante betaling. Als ik...

Ik had gekozen voor contante betaling. Als ik nou van te voren had betaald, wat was er dan gebeurd.

Ik vind dat als je een prijs afspreekt dat je je daar aan moet houden. Ik weet zeker dat als iets goedkoper zou zijn geworden ik dat geld niet terug gekregen hebben.

Dus voor mij een tegenvallende ervaring met Warmteservice

J.P.

Mooie prijs tweede kans product

Richard Verhees

Geweldig 👍🏻

Wim

Online besteld schoonzoon opgehaald lag allemaal klaar

Johan Wijers

Uiterst vriendelijke, snelle en correcte service

Uitstekend contact
Correcte levering op afgesproken tijd

Amend

Altijd het juiste