Productinformatie op de website

Hageman

Markus

Goede ervaring

Was mijn eerste keer dat ik met Warmteservice in contact kwam. Was in de veronderstelling dat particulieren daar niet terecht konden. Zag er heel goed uit en mijn bestelling online werd door hen via... Was mijn eerste keer dat ik met Warmteservice in contact kwam. Was in de veronderstelling dat particulieren daar niet terecht konden. Zag er heel goed uit en mijn bestelling online werd door hen via mijn gsm bevestigd en wanneer ik hem op kon halen. Personeel was vriendelijk en zagen er netjes uit.

Witjes

Goede ervaring

Goede service, werd geholpen om spullen in de auto te krijgen

Kempkens

Joosten

Uitstekende ervaring

Me complimenten voor de vestiging in Arnhem, zeer aardig personeel en super behulpzaam.

Vuyk

Uitstekende ervaring

Duidelijke site, eenvoudig bestellen. Je wordt op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Werd telefonisch geïnformeerd over de dag van levering. Heeel prettig. Super personeel !

Geen verbeterpunten ! Alles perfect.

ten Broek

Ga zo door.

Ik kom bij de vestiging in Arnhem. Ze doen hun naam eer aan: warmteSERVICE! Klantvriendelijk, deskundig, ruime openingstijden, niet moeilijk doen met retouren en je kan het zo gek niet bedenken, in... Ik kom bij de vestiging in Arnhem. Ze doen hun naam eer aan: warmteSERVICE! Klantvriendelijk, deskundig, ruime openingstijden, niet moeilijk doen met retouren en je kan het zo gek niet bedenken, in mijn ogen hebben ze alles en van een hoge kwaliteit! Een echte aanrader!

Schepers

van Ees

Uitstekende ervaring

Na terugsturen prima afperser Ice met excuses en zelfs een attentie per pakketpost.

Ik haalde het op in de winkel maar daar werd een verpakking meegegeven die al eens door een ander was geprobeerd. Bleek bij mij niet te werken. Kon het wel terugsturen en dat was weer erg goed... Ik haalde het op in de winkel maar daar werd een verpakking meegegeven die al eens door een ander was geprobeerd. Bleek bij mij niet te werken. Kon het wel terugsturen en dat was weer erg goed geregeld.