Productinformatie op de website

Stouten

Redelijke ervaring

De kennis en behulpzaamheid is altijd erg goed en sterk in de winkels (balie). De weborders verloopt niet vlekkeloos

De levertijd is erg globaal en er staan verschillende (order)nummers op de bevestigings mail (bestelling 3936xxenz en VO1605xxenz). Dit is niet overzichtelijk.Verder kwam het... De levertijd is erg globaal en er staan verschillende (order)nummers op de bevestigings mail (bestelling 3936xxenz en VO1605xxenz). Dit is niet overzichtelijk.Verder kwam het bestelde product niet binnen de verwachte tijd. Een telefoontje zorgde ervoor dat het de volgende dag afgehaald kon worden.

van tol

snel ,eerlijk ,aardig , goedkoop

geen idee, doorgaan zo lijkt me de beste optie

Bär

Uitstekende ervaring

Uitstekende service na de bestelling.

Juiste afbeelding van het product op de website presenteren. Wijkt soms erg af.

van den Berg

Uitstekende ervaring

Prima communicatie en supersnelle levering

Nee ,zelden zo een soepele en snelle levering

Takken

after sales nvt

winkel kon moeilijk vasstellen dat artikel in voorraad was, terwijl mijn waarneming op de website zei dat het in voorraad moest zijn. Systeem kennelijk moeilijk te gebruiken ?

Schonenberg

Uitstekende ervaring

Villeroy & Boch Omnia Architectura toiletpot gekocht, blijkt dat het spoelwater over de rand spettert. De volgende ochtend kon ik de toiletpot omruilen. Daarna werd ik gebeld of het probleem was... Villeroy & Boch Omnia Architectura toiletpot gekocht, blijkt dat het spoelwater over de rand spettert. De volgende ochtend kon ik de toiletpot omruilen. Daarna werd ik gebeld of het probleem was opgelost. Nee dus. Toen een aanpassingsonderdeel voor het waterreservoir gekregen. Weer werd ik gebeld of dit wel hielp. Ja, bijna geen spetters meer. Compliment voor het zoeken naar een een oplossing en de nazorg.

Van betreffende serie VB Architectura zijn de spoelgaten linkerzijde op een onjuiste positie aangebracht. Jammer dat VB de deze toiletpot met productiefout blijft leveren en Warmteservice deze... Van betreffende serie VB Architectura zijn de spoelgaten linkerzijde op een onjuiste positie aangebracht. Jammer dat VB de deze toiletpot met productiefout blijft leveren en Warmteservice deze blijft verkopen.

Van Duijvenvoorde

Uitstekende ervaring

De snelheid van de levering

Bij de selectie via de site is het misschien handig om ook te vermelden wat eventueel in combinatie met het product nodig is.

van Veen

Uitstekende ervaring

Goede service bij balie in Leiden,het wordt goed uitgelegd.

Alleen een product wat besteld moet worden, en ze geven 1 tot 3 werkdagen aan,dan kan dat wel eens wat langer duren (drie tot vier keer al meegemaakt)heb gelukkig wel ruim op tijd besteld.

Martens

Goede ervaring