Productinformatie op de website

Savelkouls

Duidelijke website

Ja, ik vond het vreemd dat ik mij niet hoefde te legimiteren. En wat misschien ook wel handig is aftekenen voor ontvangst. Is misschien een overweging waard.

Vullings

Goede ervaring

Daniels

Crooymans

Uitstekende ervaring

Goede website met duidelijke informatie. Zeer ruim assortiment. Mike heeft veel verstand van zaken en is uiterst behulpzaam.

Crooymans

Uitstekende ervaring

Duidelijke website met informatie over heel beel produkten.

Bepaalde baliemedewerkers hebben onvoldoende produktkennis en ervaring en missen de affiniteit met de branche.

Blok

Hoebers

van der Randen

Goede ervaring

Smets

Matige ervaring

Hopelijk goed product als ik het eindelijk heb?!?!

Verschrikkelijke bevestigingsmail, die je moet downloaden om een normale mail te zien! Evaluatieformulier vandaag ontvangen, terwijl ik de bestelling nog niet heb. Via chat gekomen tot een... Verschrikkelijke bevestigingsmail, die je moet downloaden om een normale mail te zien! Evaluatieformulier vandaag ontvangen, terwijl ik de bestelling nog niet heb. Via chat gekomen tot een telefoongesprek met vestiging Venlo! Daar vertellen ze dat de bestelling pas op 13 januari staat! Bij bestelling op 27-11 stond dat levering 3 , 4 weken kon duren!nu zegt men dat dit komt door vakantiesluiting! Beetje vreemd, had er gewoon voor feestdagen kunnen zijn, volgens planning! Ik vind het GEEN STIJL dat ik niks hoor over deze late levering. Ik mis een soort track and trace, waarop ik kan zien wanneer ik mijn bestelling kan verwachten! Aan telefoon geen enkel excuus, blijkbaar is het normaal dat men je zo behandeld! Eerdere bestelling duurde ook al langer! Product was goed, maar bijbehorende accessoires moesten daarna nog besteld worden! Zou handig zijn als dit bij een product aangegeven zou worden!

Weber

Uitstekende ervaring

Planner deed moeite om mijn bestelling vroeger te kunnen leveren ivm kou. Goede service.