Productinformatie op de website

Hoekman

Goede ervaring

Verkopen kunnen jullie prima. Informatie via de chat en telefoon is goed. Eenmaal aangekomen aan de balie, daalt het mee denken met de klant en het kennis niveau aanzienlijk. Niet de juiste... Verkopen kunnen jullie prima. Informatie via de chat en telefoon is goed. Eenmaal aangekomen aan de balie, daalt het mee denken met de klant en het kennis niveau aanzienlijk. Niet de juiste informatie ter beschikking met betrekking tot de aansluitingen van CV ketels. Ook de aanbeveling van een CW4 klasse ketel konden ze niet goed beargumenteren. Zelfs niet met de tool op jullie website, zelfs met tool kwam er toch een CW3 ketel uit. Ik weet niet welke student ze achter de balie hebben gezet, maar verstand van zaken hebben ze in ieder geval niet.

Snelle levering, prijs is prima.

Voor een bedrijf zoals jullie verwacht ik toch wel dat de balie medewerkers iets meer kennis hebben en bereid zijn met de klant mee te denken.

Hofstede

Stegeman

van den Esker

Uitstekende ervaring

correcte behandeling, ook als het een bestelling betreft die niet wereldschokkend groot !!!.

van Bavelgem

Uitstekende ervaring

Prima communicatie door de medewerkers vestiging zwolle

van Dongen

Uitstekende ervaring

Ik ben al jaren erg tevreden over de vestiging van Warmteservice in Zwolle.

Knotter

de Just

Jutten

Goede ervaring

bij afhalen bij warmteservice zwolle moest ik wel heel lang wachten voor dat ik aan de beurt was omdat er maar 1 medewerker was om te helpen en de klant voor me heel... bij afhalen bij warmteservice zwolle moest ik wel heel lang wachten voor dat ik aan de beurt was omdat er maar 1 medewerker was om te helpen en de klant voor me heel veel nodig had.