Productinformatie op de website

Zeedijk

Goede ervaring

Bij problemen met mijn Grohe inbouwtoilet,werden zonder problemen vervangonderdelen besteld en geleverd tot volle tevredenheid Top service!!

Op de website is vaak niet uit de afbeelding af te lezen waar de betreffende objekten of onderdelen precies uit bestaan.Daarom graag altijd (indien mogelijk en noodzakelijk) een vermelding... Op de website is vaak niet uit de afbeelding af te lezen waar de betreffende objekten of onderdelen precies uit bestaan.Daarom graag altijd (indien mogelijk en noodzakelijk) een vermelding waar de fabrikant is te raadplegen,link of andere mogelijkheid.

witlox

Uitstekende ervaring

Klantvriendelijk, Behulpzaam enz enz. Alles goed eigenlijk.

Broeders

Goede ervaring

Direct reactie( telefoonnisch)over de levertijd van mijn bestelling En toen het binnen was per SMS heel prettig

Misschien is het een idee om in de winkel een aparte afhaalbalie/hoek te maken Ik kwam alleen mijn bestelling ophalen ( was al betaald) en heb zeker 25 min staan te wachten toen ik aan de... Misschien is het een idee om in de winkel een aparte afhaalbalie/hoek te maken Ik kwam alleen mijn bestelling ophalen ( was al betaald) en heb zeker 25 min staan te wachten toen ik aan de beurt was zie de verkoper had ik nou geweten dat je alleen iets kwam ophalen had ik je eerder geholpen

van soelen

van de Wouw

Uitstekende ervaring

erg vriendelijk en goed te woord gestaan aan de telefoon toen ik informeerde naar de levering van mijn bestelling

Smarius

Uitstekende ervaring

Altijd behulpzaam en vriendelijk. Altijd goed advies en meedenken met de klant. Prima service

Schaafsma

Havermans

Uitstekende ervaring

Alles wat een installateur of particulier nodig heeft is er te vinden.

Smarius

Uitstekende ervaring

De medewerkers van Warmteservice Tilburg zijn altijd vriendelijk en behulpzaam. Zij denken heel goed met de klant mee en doen altijd hun uiterste best om een oplossing voor de klant te vinden

Ik weet zo geen verbeterpunten. Ik wordt altijd prima geholpen en geadviseerd.

Bengisu