Productinformatie op de website

van Loon

Evelien

Uitstekende ervaring

Zeer klantvriendelijk. De medewerker van Warmteservice heeft zelfs contant opgenomen met de fabrikant om te bespreken welk product het meest geschikt zou zijn.

Geen verbeterpunten

Goed en goedkoop

Is goed zo

Segeren

Nette prijs. dakbedekking per 10 cm lengte bestelbaar

Op de site staat gratis verzenden vanaf 50 euro bij kleine pakketten. Pakketje kon alleen afgehaald worden.

van dongen

Uitstekende ervaring

Na telefonisch contact op de gewenste leverdatum. diezelfde middag nog thuis gebracht!!

Ik had in mijn 'opmerkingen' bij de bestelling staan dat ik t graag over 2 dagen wilde bestellen. Echter is hier vanuit warmteservice breda geen gehoor aan gegeven. Nadat ik zelf gebeld heb... Ik had in mijn 'opmerkingen' bij de bestelling staan dat ik t graag over 2 dagen wilde bestellen. Echter is hier vanuit warmteservice breda geen gehoor aan gegeven. Nadat ik zelf gebeld heb op de tweede dag. konden ze het wel meteen inplannen. Dus tip. na bestelling meteen de opmerkingen lezen.

van Rijsbergen

Duidelijke communicatie.

van Gurp

Redelijke ervaring

Gemakkelijke website

Sneller leveren aub zitten al14 dagen zonder toilet spoeling en dit gaat waarschijnlijk nog eens 2 weken duren volgens de website.

Postma

Uitstekende ervaring

Altijd eerlijk en goed advies, proberen je niet iets aan te smeren, maar verkopen wat je echt nodig hebt en geen onzin.

bij een online bestelling zou het handig zijn om een indicatie te hebben wanneer het in de winkel ligt