Productinformatie op de website

N.v.t.

N.v.t.

Bongers

Uitstekende ervaring

Ik heb mij verkeken op de radiator, dit komt omdat ik naar de afbeelding had gekeken Ik zocht een twee plaats radiator dat was ook de afbeelding maar bij het ophalen bleek ik een enkele plaat... Ik heb mij verkeken op de radiator, dit komt omdat ik naar de afbeelding had gekeken Ik zocht een twee plaats radiator dat was ook de afbeelding maar bij het ophalen bleek ik een enkele plaat besteld te hebben waardoor de totaal rekening veel hoger uit viel dan ik hed berekend

Afbeeldingen bij de radiatoren aanpassen,

Kampman

Uitstekende ervaring

Gewoon goed, zoals altijd.

De website is wat "stroperig". Voor het samenstellen van een bestelling is daarom een redelijk wat geduld nodig. Een website waar sneller door te navigeren is zou mooi zijn.

Frame Europe BV Schilderinck

nee

nee

van den Burg J.H.

Goede ervaring

Service is goed. Moet alleen nog de afhandeling afwachten van mijn product dat opgestuurd is i.v.m niet werken op mijn CV ketel

Dat ka ik pas geven na de afhandeling zie hier boven

Naber

Uitstekende ervaring

De naam die getoond wordt bij de review

Uitstekende ervaring

Heeft u opvallende sterke punten van dit bedrijf ervaren bij de aanschaf van uw product?

De pinautomaat werkte niet bij aflevering bij mij thuis. Die betaalmogelijkheid had ik wel afgesproken. Het was geen probleem, ik kon ook per bank betalen dus het werd goed opgelost. Maar een nieuwe... De pinautomaat werkte niet bij aflevering bij mij thuis. Die betaalmogelijkheid had ik wel afgesproken. Het was geen probleem, ik kon ook per bank betalen dus het werd goed opgelost. Maar een nieuwe pinautomaat is een goede investering voor warmteservice.

Oude Egberink

kwaliteit - prijs verhouding

Ruud

Uitstekende ervaring

Alles was snel geregeld. Kon de CV vrijwel direct ophalen of laten bezorgen.

Nee hoor. Is prima.

Engelsman