8.2/10
8.2/10
Productinformatie op de website

Eltan BV

Goede ervaring

Uitstekende hulp in de winkel

Ze hebben geprobeerd te bellen dat de bestelling gereed was. Na geen gehoor is er geen opvolging geweest. Stuur een emailtje dat de bestelling binnen is, kan ik dit op mijn eigen tijd lezen en... Ze hebben geprobeerd te bellen dat de bestelling gereed was. Na geen gehoor is er geen opvolging geweest. Stuur een emailtje dat de bestelling binnen is, kan ik dit op mijn eigen tijd lezen en ophalen plannen.

Bechtold

duidelijke website

nee

Rietveld

Goede ervaring

Vriendelijke medewerkers, omruilen van een product geen enkel probleem! Perfecte service!!!

cools

Uitstekende ervaring

snelle service, super vriendelijk geholpen. Lekkker bakkie koffie!

geen verbeterpunten

Bedankt voor de review!

Lacet

Goede ervaring

goede informatie op de site

Mijn bestelde boiler wat niet op voorraad in Den Bosch en op de geprinte bon stond dat ik zou worden geïnformeerd over de bestelling. Dat is volgens mij niet gebeurt, want ik heb geen bericht op... Mijn bestelde boiler wat niet op voorraad in Den Bosch en op de geprinte bon stond dat ik zou worden geïnformeerd over de bestelling. Dat is volgens mij niet gebeurt, want ik heb geen bericht op mijn antwoordapparaat gehad en ook geen e-mail.

Strang

Pittens

Uitstekende ervaring

super geholpen door het personeel

geen verbeterpunten

van der Ven

Redelijke ervaring

Werknemers in de 'winkel' zijn zeer vriendelijk en behulpzaam.

De boiler bleek bij navraag niet leverbaar, hier heb ik zelf om moeten vragen bij ophalen van een andere order. Op de website staat nog steeds dat de betreffende boiler wel leverbaar is binnen 3... De boiler bleek bij navraag niet leverbaar, hier heb ik zelf om moeten vragen bij ophalen van een andere order. Op de website staat nog steeds dat de betreffende boiler wel leverbaar is binnen 3 dagen. Terwijl Warmteservice Den Bosch aangeeft dat het product niet meer leverbaar is en er een vervangend product komt eind mei. Meer informatie is niet gegeven.

Beste meneer van der Ven,
Bedankt voor uw review. Ik heb uw verbeterpunt doorgezet naar onze inkoopafdeling. Die gaan het verder oppakken.
Bernedien van...
Beste meneer van der Ven,
Bernedien van Warmteservice

van der Ven

Snelheid reactie was prima

Productinformatie mag wat uitgebreider alsmede bijpassende producten aangeven wellicht

Reactie Warmteservice.nl:

Bedankt voor de review en de verbeterpunten! We zijn druk bezig om onze website zo compleet mogelijk te maken.

Tijsma

(Bewerkt)

Redelijke ervaring

Goede website, meteen telefonische bevestiging van de order.

Na telefonisch contact bleek dat er wat mis was gegaan met de bestelling. Het bestelde was daarna binnen een dag alsnog binnen