Productinformatie op de website

Evertz

goedkoopste

meer naar huis adres afleveren

Boon

Goede ervaring

Goede en snelle service, jammer van de ondergenoemde "revetjes".

Voor de Daalderop close-in keukenboiler waren revetjes nodig en die kreeg ik zo mee bij de Tilburgse balie.Maarrrr het hadden rubberen revetjes moeten zijn en NIET die harde roodgekleurde. Jammer,... Voor de Daalderop close-in keukenboiler waren revetjes nodig en die kreeg ik zo mee bij de Tilburgse balie.Maarrrr het hadden rubberen revetjes moeten zijn en NIET die harde roodgekleurde. Jammer, ik heb 't zelf opgelost dus.

Collard

Snelheid en klantvriendelijkheid

Fievez

Naaijkens

Goede ervaring

alles was perfect compleet en goed verpakt voor beschadigingen.

er zijn ook negatieve punten zoals het leveren van de radiators ik mag aannemen dat die bezorgd wordt tot aan de voordeur minimaal. ?????? Maar als een bezorger met rugklachten die zware radiators... er zijn ook negatieve punten zoals het leveren van de radiators ik mag aannemen dat die bezorgd wordt tot aan de voordeur minimaal. ?????? Maar als een bezorger met rugklachten die zware radiators niet kan hanteren , zou het ook goed zijn bij aflevering geschikte personen thuis of bezorgende personen

Mulders

Snelheid , service en klantvriendelijkheid

Er is mij een fles wijn beloofd na het winnen van een weddenschap. (schroeven in een montageplaat M3 of M4) Misschien is deze nog onderweg en spreek in voor mijn beurt maar ik heb hem nog... Er is mij een fles wijn beloofd na het winnen van een weddenschap. (schroeven in een montageplaat M3 of M4) Misschien is deze nog onderweg en spreek in voor mijn beurt maar ik heb hem nog niet gezien!!! Verder alleen aar lof over service en afhandeling en klantvriendelijkheid! Kunnen veel bedrijven nog iets van leren.

Mulders

Uitstekende ervaring

Heb eigenlijk niks te melden. Ik denk dat ik met after sales nks te maken heb.

Geen idee, iedereen is vriendelijk en correct, hebben kennis van zaken, etc

Coolen

alles in orde

alles in orde

biemans

Uitstekende ervaring

Dat ze zeer goed controleren dat wat bij "t product hoort dat je dit ook in je bezit krijgt. Super goede service

Geen verbeterpunten

Roestenburg