Productinformatie op de website

nvt

Paul

Zonneveld

Goede ervaring

Prima website, Snelle afhandeling ter plekke

de Rapper

enthousiaste medewerkers

beter informeren bij problemen, ook als er geen nieuws is dan is een mededeling dat er geen nieuws is ook prettig ipv zelf bellen; je wacht dan toch op antwoord

Jellesma

Goede ervaring

Snelle levering en goed opgeleid personeel

Nee uitermate tevreden, houden zo.

van Tongeren

Uitstekende ervaring

chat ondersteuning bij keuze materialen

informatie op klant inlogpagina over status naleveringen / levertijden

Kroon

Redelijke ervaring

neen.

Ondanks dat op de orderbevestiging stond dat ik gebeld zou worden als het product bij de vestiging zou zijn afgeleverd, is dit niet gebeurd en heb ik uiteindelijk zelf gebeld of e.e.a.aanwezig was.... Ondanks dat op de orderbevestiging stond dat ik gebeld zou worden als het product bij de vestiging zou zijn afgeleverd, is dit niet gebeurd en heb ik uiteindelijk zelf gebeld of e.e.a.aanwezig was. Dit bleek zo te zijn. Dit is zeker een verbeterpunt.

Reactie Warmteservice.nl:

Beste meneer Kroon,
Onze excuses voor het ongemak. U had inderdaad gebeld moeten worden als dit op de orderbevestiging stond. Ik wens u veel plezier met uw aankoop.
Met vriendelijke...
Beste meneer Kroon,
Bernedien van Warmteservice

Elferink

Redelijke ervaring

nee

Ja het te verkopen product benoemen en niet opgeven dat het van villariey bosch product is en een bison schuim bus sturen tegen de prijs die ongeveer 4 euro boven de internetprijs ligt.

Reactie Warmteservice.nl:

Beste meneer Elferink,
Beste meneer Elferink,
Excuses voor het ongemak. Ik heb zojuist van de vestiging Leiden vernomen dat er contact is geweest en dat het naar tevredenheid is opgelost. Villeroy en Boch levert standaard het Bison schuim bij de order. Hier heeft de vestiging helaas niets over te zeggen.
Als u nog vragen heeft, hoor ik dit graag.
Groeten,
Bernedien van Warmteservice

ten Napel

aanbod en duidelijkheid

wat de aandachtspunten zijn bij een klus; dus wat zijn de punten waarop het product moet beoordeeld worden, breedte, hoogte, aansluitmaat aansluithoogte enzo. bij een doucheafvoer kan dat breedte... wat de aandachtspunten zijn bij een klus; dus wat zijn de punten waarop het product moet beoordeeld worden, breedte, hoogte, aansluitmaat aansluithoogte enzo. bij een doucheafvoer kan dat breedte afvoer, hoogte afvoer en aansluit hoogte.