Productinformatie op de website

De Roij

Uitstekende ervaring

Het spul dient nog gemonteerd te worden....dus daar is nog weinig van bekend.

Mailtje levering zou ook al voldoende zijn, telefoontje is prima...meer moet niet wat mij betreft.

Kools

Uitstekende ervaring

Altijd vriendelijk en word goed op de hoogte gehouden van de bestelling.

Heb geen verbeterpunten toe te voegen

Loijens

Uitstekende ervaring

Ben zeer goed geholpen in de zaak in Tilburg. Heb in de zaak meerdere bestellingen gedaan en opgehaald en ben perfect geholpen. Met name door Bram.

Is voor mij niet van toepassing.

Witlox

Uitstekende ervaring

Klantvriendelijk en deskundigheid in Tilburg geweldig. Kan t niet vaak genoeg zeggen.

De website zou iets makkelijker kunnen. Opzoeken van verschillende artikelen neemt wat tijd in beslag. Rest alles goed.

van de leur

Goede ervaring

Snelle service.

Ik heb bij jullie een groot verbruik boiler gekocht, maar blijkt bij het installeren. Er zit geen snoer bij. Belachelijk! Ik koop bij de blokker toch ook geen tostiapparaat zonder snoer!

van de Gevel

Uitstekende ervaring

De medewerkers hebben alles in het werk gesteld om er voor te zorgen om er voor te zorgen dat wij over de gevraagde materialen konden beschikken die Warmteservice op dat moment niet meer voorradig... De medewerkers hebben alles in het werk gesteld om er voor te zorgen om er voor te zorgen dat wij over de gevraagde materialen konden beschikken die Warmteservice op dat moment niet meer voorradig hadden. Wij hadden de materialen per direct nodig daar het dak helemaal open lag. Wij hadden zelf niet de juiste isolatie besteld. De medewerkers hebben er voor gezorgd dat wij dezelfde dag nog het dak water dicht konden maken. Nog steeds vol lof.

Dit was de eerste keer dat ik zaken heb gedaan met Warmteservice. Minpunten zullen er misschien best zijn, maar ik heb ze niet gezien.

in`t groen

Uitstekende ervaring

Verstand van zaken en goede service

nee

Hovenier

Uitstekende ervaring

perfecte hulp in de winkel, perfecte levering . geen ervaring met after sales

ik zie geen verbetrerpunten

Van iersel

Goede uitleg

Is goed zo

van Rens

Goede ervaring

Alles is cf afspraken verlopen

Samenwerken met instellateurs