Productinformatie op de website

Peters

geen sterke punten vastgesteld

het handelt zich hierbij om levering van een niet-nieuw apparaat en de omruil daarvan. het 'defect' werd door mij gemeld op dinsdag direct na aankoop en door diverse misverstanden bleek er... het handelt zich hierbij om levering van een niet-nieuw apparaat en de omruil daarvan. het 'defect' werd door mij gemeld op dinsdag direct na aankoop en door diverse misverstanden bleek er een week later op donderdag nog niets gebeurd. (uw leverancier had order 'niet ontvangen', uwerzijds was niet naar het verloop van de order geïnformeerd etc.) na nieuwe order vond uw leverancier het niet nodig met spoed te leveren zodat uiteindelijk op dinsdag 14 dagen na de melding geleverd kon worden. Verbeterpunt: controleer het verloop van order!!!

Benders

Uitstekende ervaring

Snelle service en uitstekende productkennis en expertise

Dahmen

Redelijke ervaring

Voor het bestelde product geen prijsalternatief kunnen vinden elders , ook niet via via

Als levering later gebeurt als op de W-site staat aangegeven dan een bericht sturen naar de klant

Reactie Warmteservice.nl:

Beste meneer Dahmen,
Beste meneer Dahmen,
Ik heb de vestiging Venlo gesproken. Er was inderdaad iets misgegaan met de levering van het product. De vestiging heeft daarom besloten het product zelf bij u af te leveren en niet via de pakketdienst. Namens Warmteservice en de vestiging Venlo willen wij u onze excuses aanbieden voor het ongemak.
Bernedien van Warmteservice

Creemers

Nvt

Nvt

Lemmen

Uitstekende ervaring

Ik kom regelmatig bij de Warmteservice en heb nog nooit klachten gehad de klantvriendelijkheid is heel goed en de service ook

Ik zou geen verbeterpunten weten

Ansems

Redelijke ervaring

hoef pas te betalen na levering

laaaaaaaaange levertijd

Reactie Warmteservice.nl:

Beste meneer Ansems,
Beste meneer Ansems,
Wat vervelend dat het zo lang duurt. Ik heb contact gehad met Warmteservice Venlo. De vestiging gaf aan dat ze meerdere leveranciers gebeld hebben. Helaas is het niet mogelijk de levertijd te verkorten. Hij ligt nergens op voorraad. De levertijd bedraagt dus 3-4 weken, net zoals op de website gecommuniceerd staat. Onze excuses voor het ongemak.
Bernedien van Warmteservice

Bosman

Giesberts

Uitstekende ervaring

Beter omgaan met adres gegevens

Droesen

Uitstekende ervaring

Snelheid beschikbaarheid en telefoontje dat de zaak in behandeling was.

Wellicht toch laagdrempelige levering aan huis?

van maanen

Goed personeel