Productinformatie op de website

van Keulen

Uitstekende ervaring

Goede kennis van het geleverde

bouman

Meuter

Uitstekende ervaring

Vlotte en goede afhandeling van orders.

Geen suggesties

Mellema

Uitstekende ervaring

Bestellen bij ws gaat altijd goed en gemakkelijk ruim assortiment professionele producten, hoge voorraad. Ik werk zelf bij een technische installateur waar ws soms betere prijzen kan bieden dan een... Bestellen bij ws gaat altijd goed en gemakkelijk ruim assortiment professionele producten, hoge voorraad. Ik werk zelf bij een technische installateur waar ws soms betere prijzen kan bieden dan een technische unie.

van rossum

Kwaliteit en service.

Op ooghoogte een bord met WARMTESERVICE aan brengen T.H.V. de Kelvinweg. Als je in de auto achter het stuur zit, rijd je het zo voorbij. Of in de advertentie aangeven Wij zitten TEGENOVER Chris... Op ooghoogte een bord met WARMTESERVICE aan brengen T.H.V. de Kelvinweg. Als je in de auto achter het stuur zit, rijd je het zo voorbij. Of in de advertentie aangeven Wij zitten TEGENOVER Chris Slager.

Toussaint

Goede ervaring

nee

Griep

Uitstekende ervaring

Buitengewoon vakkundige en vriendelijke mensen in de winkel, prima prijzen, enorm goed gesorteerd

Ik vind het prima zoals het is

van Kranenburg

Goede ervaring

Ingenkamp

Uitstekende ervaring

huisbezoek was optima formo.

een montage fout veroorzaakte een wateroverlast in ons huis en in de nieuwe cv; gelukkig werden snel nieuwe printplaten geplaatst. de hoop is dat niet verder schade aan de CV interieur is... een montage fout veroorzaakte een wateroverlast in ons huis en in de nieuwe cv; gelukkig werden snel nieuwe printplaten geplaatst. de hoop is dat niet verder schade aan de CV interieur is aangericht. De montagefout ons inziens had voorkomen kunnen worden. de schriftelijk instructie waren duidelijk op dit punt van montage. dus dit had voorkomen kunnen worden.

Aad

Uitstekende ervaring

Een sterk punt is dat ik regelmatig op deze site bestellingen plaats!

Weet zo gouw niets ,maar er valt altijd wel iets te verbeteren.