Productinformatie op de website

Hendrikse

Uitstekende ervaring

Super service, erg snel geleverd en ook erg fijn om gebeld te worden met een bevestiging wanneer het product binnen komt.

Cornelisse

Uitstekende ervaring

Zeer snelle afhandeling. Voor mij persoonlijk is de bevestiging van de bestelling per mail voldoende en hoef ik hiervoor niet gebeld te worden.Telefoontje dat bestelling binnen is stelde ik zeer op... Zeer snelle afhandeling. Voor mij persoonlijk is de bevestiging van de bestelling per mail voldoende en hoef ik hiervoor niet gebeld te worden.Telefoontje dat bestelling binnen is stelde ik zeer op prijs.

Zie opmerking eerder. Verder geen opmerkingen. Ervaring met After sales is blank gelaten omdat ik deze (nog) niet heb ervaren.

Bimmel

Dicht in de buurt

van Eijk

Uitstekende ervaring

Er was iets niet op voorraad en daar werd ik netjes dezelfde dag nog over gebeld

Van Landschoot

Uitstekende ervaring

Gewoon zoals het moet zijn.

DUBELLOY

van Heest

Uitstekende ervaring

Altijd netjes gebeld of gesmst als bestelde onderdelen binnen zijn.

Voor mij als professionele afnemer zijn de prijzen nauwelijks goedkoper dan voor particulieren, de website is onhandig wat betreft uitsorteren, steeds word de pagina opnieuw geladen wat erg veel... Voor mij als professionele afnemer zijn de prijzen nauwelijks goedkoper dan voor particulieren, de website is onhandig wat betreft uitsorteren, steeds word de pagina opnieuw geladen wat erg veel tijd kost.

Oosterlee

Uitstekende ervaring

Ik had een oud model besteld maar was op dat moment niet aanwezig, maar over een paar dagen. Hij had wel het nieuwe model en was zelfs nog goedkoper!!!!!!!!!! Zeer zeer snelle service TOP!

Het is al zo goed, kan even niets verzinnen .

Kint

de prijs

eventuele leveringskosten voor een land buiten Nederland vermelden

Rentmeester