Productinformatie op de website

Milsky3

Prima, snelle service,niet te duur

Cosijns

Bestelling ophalen.

Nvr

Nvt

van den Boogaard

Super! Alles netjes thuis gebracht , echt geweldige service! Volgende keer zeker weer !

De wachttijd van 2 à 3 weken is veel te lang en de prijs van de producten voor het Geberittoilet zijn gruwelijk hoog. Kan het niet gemakkelijker en dichterbij. Ik weet dat er ook een winkel in... De wachttijd van 2 à 3 weken is veel te lang en de prijs van de producten voor het Geberittoilet zijn gruwelijk hoog. Kan het niet gemakkelijker en dichterbij. Ik weet dat er ook een winkel in Eindhoven is. De wachttijd is hetzelfde. De vragenlijst is voor een deel al ingevuld door iemand anders.Mijn naam en woonplaats mogen niet genoemd worden. Mijn eindoordeel is 3

Meer en vriendelijkere communicatie. Maar het zal wel allemaal aan de Corona-crisis liggen.

Venhuizen

Snel contact erg vriendelijk en super snel geleverd hij zou eigenlijk op de datum van afspraak geleverd worden door een foutje ergens was dat niet gelukt half 5 nog contact gehad en de airco toch... Snel contact erg vriendelijk en super snel geleverd hij zou eigenlijk op de datum van afspraak geleverd worden door een foutje ergens was dat niet gelukt half 5 nog contact gehad en de airco toch nog komen brengen met die hitte ik zeg een dikke 10 aan service

Snel contact vriendelijke service afspraak is afspraak

Heb ik geen

Doludizgin

Goed!

Fjm Matheeuwsen

Goed personeel, klantgericht, goede kennis van zaken. Een minpunt is wel dat er geen apparte balie is voor mensen die voor advies naar de winkel komen, door mensen die geen vakkennis hebben en een... Goed personeel, klantgericht, goede kennis van zaken. Een minpunt is wel dat er geen apparte balie is voor mensen die voor advies naar de winkel komen, door mensen die geen vakkennis hebben en een lange uitleg nodig hebben staan mensen die in het vak werken ooit vrij lang te wachten totdat de medewerker tijd heeft om de vakman te helpen

Goede vakkennis, klant gericht, goed personeel

Verbeterpunt: er komen ooit “leken” mensen naar de winkel met een foto van de situatie om te vragen hoe ze de situatie moeten oplossen en met welk materiaal. Door dat deze mensen geen vakkennis... Verbeterpunt: er komen ooit “leken” mensen naar de winkel met een foto van de situatie om te vragen hoe ze de situatie moeten oplossen en met welk materiaal. Door dat deze mensen geen vakkennis hebben duurt het lang voor dat ze de winkel uit zijn met het materiaal en de juiste kennis. Mijn tip aan jullie is: maak een apparte info balie voor die mensen zodat deze mensen rustig geholpen kunnen worden en de vakmen snel zijn materialen heeft zodat hij minder logistieke tijd kwijt is

Janssen

Top service , klantvriendelijk en heel erg snel

Snel en makkelijk bereikbaar , hele snelle service

De standaard mail dat er gebeld is maar ze niemand konden bereiken . Geen telefoon gehad haha

Mark

Goede service bij afhalen product

Afmetingen product was niet helemaal duidelijk op website

Werner

Zeer goed